Beleszóljak? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Anyám rezsit (fűtés, gáz) 1,5 éve egyáltalán nem fizetett, kiderült, hogy akkora adóssága van, hogy ha hamarosan nem fizeti ki, megduplázzák, utána meg megy a lakás...

Több bevételük és kevesebb kiadásuk van, mint nekem és a páromnak. Egyszerűen nem bírom felfogni, hogy lehet ennyire felelőtlen valaki. Régebb az ilyen emberekről gondoltam, hogy tongyók, buták "meg is érdemlik a sorsukat"...Most meg az anyámról van szó :(

Egyébként a nagytatám kifizette az adósság 80%-át a tegnap. Abból a pénzből, amit egész életében spórolt, "hogy majd jó lesz valamire". Szinte sírva hívott fel, hogy elmondja...Lehúzta a wc-n azt a pénzt, amit évtizedek óta spórolgatott, hogy a leánya ne adósodjon el. Rossz látni mennyire fájt neki, nem is a pénz, hanem egyáltalán az, hogy anyám ennyire nemtörődöm lett...

Mikor megkérdeztem, mit szólt anyám a dologhoz, szembesítéskor (hogy miért nem fizetett ennyi időn keresztül) mondott egy köszönömöt és tovább állt...

Közben kiderült, hogy egyéb tartozásuk is van, mely szintén halmozódik. Meddig mehet ez tovább? Mikortól van az a pont, amikor megmondhatom a véleményemet?

Nagyot csalódtam...

2014. jan. 29. 20:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az anyjáénál kevesebb a bevételük és hozzá képest több a kiadásuk. Mégis van megtakarításuk. Erre gondolt a kérdező.
2014. jan. 30. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!