Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek hogy lenne értelme...

Szerintetek hogy lenne értelmesebb?

Figyelt kérdés

A párommal összeszeretnénk költözni. Egyenlőre albérletbe. Ő németországban dolgozik, és vasárnap kezdem a melót először. Édesanyám pedig nagyon ellenzi a dolgot. Szerinte vegyünk fel hitelt, és vegyünk házat. Összeköltözni mi azért szeretnénk, mert nem egy helyen lakunk, 35 km távolságra, és amikor itthon van folton csak ingáznánk napi szinten, mivel neki is akad dolga otthon folyton, nem tud nálam maradni, én pedig a munkám miatt helyhez vagyok kötve. Ez így nem olcsó buli nap, mint nap.

ő 20 / f én 21 / l

Életkort és nekem is írjatok légyszi!

2014. jan. 28. 23:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
25%

A "párommal" mit jelent? Házasok vagytok?

Hitelt felvenni kockázatos dolog. Albérletet fizetni anyagi csőd. Valóban, mint már írták, neked is ki kellene menni, és összespórolni az ingatlanra valót.

2014. jan. 29. 08:08
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

10-el tökéletesen egyetértek. Ha ő kint, te meg itthon élsz életvitelszerűen, azért a heti vagy havi egy-két napért nehogy már albérletet tartsatok fönt.

Inkább beszéljétek meg, hogy mikor melyikőtöknél töltitek a közös időt. Így csak az egyikőtöknek kell utazni, nem kell ingázni. Azt a pénzt, amibe az albérlet kerülne meg félre tudjátok tenni.

2014. jan. 29. 09:25
 13/13 A kérdező kommentje:
nem, nem vagyunk házasok :) 4,5 éve vagyunk együtt. Nem él kint külföldön, változó hogyan jár haza. Van amikor 3 hetente, van amikor másfél havonta, van amikor 1 hete van itthon, van amikor 1 hónapot. Egyszóval változó. A kiköltözés azért nem lenne célszerű, mert ő is naponta ingázik egyik munkahelyről a másikra, több 100, ha nem 1000 km-eket. Így pedig nem sok értelme lenne a dolognak. Nekik meg odakint a cég fizeti a szállásukat. És nem utolsó sorban, sajnos nem tudok németül. Tudom, hogy ez nem kifogás :)
2014. jan. 29. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!