A szüleim nagyon konzervatívak, és nagyon féltenek amivel még nem is lenne baj, de anyukám még felvilãgosító órát sem adott, már 6hónapja van barátom és 2 hete feküdtünk le először és szeretnék fogamzásgátlót. Hogy mondjam el nekik?
Teljesen feleslegesen mentek elébe a dolgoknak. Túl korai volt már ez is 16 évesen, az életkorodnak és élethelyzetednek megfelelően kellene élni az életed, és nem a felnőttekre tartozó dolgokat akarni most.
Ne kapkodj. Már elkapkodtál így is valamit, amire bőven ráértél volna (ezt majd csak később érted meg).
Ja és 16 évesen pláne NEM KÉNE HORMONOKKAL bombázni a szervezeted, ami még BŐVEN ALAKULÓBAN VAN, nagyon káros plusz hormonokat szedni.
A szüleid tudta nélkül is felírathatod magadnak a gyógyszert, bár én inkább az óvszert ajánlanám.
Természetesen az drágább, de sokkal sokoldalúbb.
ennyi idősen nem értem miért kell hormonokkal tömni magad. használjatok gumit, sokkal biztonságosabb. ha kiszakad, még mindig ott az esemény utáni. ha a bogyó nem hatna valami miatt, akkor túl későn veszed észre a bajt, és annak sokkal súlyosabb következményei lehetnek.
nem mellesleg szerintem nem szeretkeztek annyiszor hogy időarányosan drágább lenne az óvszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!