Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim nagyon konzervatívak...

A szüleim nagyon konzervatívak, és nagyon féltenek amivel még nem is lenne baj, de anyukám még felvilãgosító órát sem adott, már 6hónapja van barátom és 2 hete feküdtünk le először és szeretnék fogamzásgátlót. Hogy mondjam el nekik?

Figyelt kérdés
Hogy beszéljem meg anyukámmal, eléggé prűdek is, a szex téma sosem jon fel.

2014. jan. 25. 19:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
58%
Miből fizetnéd a gyógyszert?
2014. jan. 25. 21:08
 12/23 A kérdező kommentje:
Az biztos hogy anyukámmal szeretném feliratni a gyógyszert, nem lenne rá pénzem
2014. jan. 25. 21:15
 13/23 anonim ***** válasza:
67%

Teljesen feleslegesen mentek elébe a dolgoknak. Túl korai volt már ez is 16 évesen, az életkorodnak és élethelyzetednek megfelelően kellene élni az életed, és nem a felnőttekre tartozó dolgokat akarni most.

Ne kapkodj. Már elkapkodtál így is valamit, amire bőven ráértél volna (ezt majd csak később érted meg).

Ja és 16 évesen pláne NEM KÉNE HORMONOKKAL bombázni a szervezeted, ami még BŐVEN ALAKULÓBAN VAN, nagyon káros plusz hormonokat szedni.

2014. jan. 25. 21:23
 14/23 anonim ***** válasza:
29%
Kérdező, elmész a nőgyógyászhoz, előadod a kérésed, megvizsgál, elküld vérvételre, és ha nincs akadálya, felírja. Ennyi. Anyuka nem kell hozzá.
2014. jan. 25. 21:55
 15/23 anonim ***** válasza:
43%
Elvagytok tájolva, mi különbség van egy 16-17 vagy 18 éves között? Nagyrészt semmi, ha nekem azt mondták volna 17 évesen hogy nem aludhatok a ( mostmár 7 év után ) férjemmel akkor jót nevettem volna. Szerencsére értelmesek a szüleim, nem egy 14 évesről beszélünk na az már különbség, de a kérdező nemsoká 17, 1 év és azt csinál amit akar.
2014. jan. 25. 22:11
 16/23 anonim ***** válasza:
39%
Jó persze sőt nemsokára már nyugdíjas is.
2014. jan. 25. 22:41
 17/23 zabmester ***** válasza:
57%
Mondjuk a felíratáshoz tényleg nem kell anyukád, elvégre te akarod szedni a gyógyszert, így az orvos rád lesz kíváncsi, nem anyukádra. Téged fog megvizsgálni, téged küld vérvételre, olyan gyógyszert ír fel, ami NEKED jó, ehhez anyukád nem kell.
2014. jan. 25. 23:04
 18/23 anonim ***** válasza:
40%

A szüleid tudta nélkül is felírathatod magadnak a gyógyszert, bár én inkább az óvszert ajánlanám.

Természetesen az drágább, de sokkal sokoldalúbb.

2014. jan. 25. 23:27
 19/23 anonim ***** válasza:
82%

ennyi idősen nem értem miért kell hormonokkal tömni magad. használjatok gumit, sokkal biztonságosabb. ha kiszakad, még mindig ott az esemény utáni. ha a bogyó nem hatna valami miatt, akkor túl későn veszed észre a bajt, és annak sokkal súlyosabb következményei lehetnek.

nem mellesleg szerintem nem szeretkeztek annyiszor hogy időarányosan drágább lenne az óvszer.

2014. jan. 25. 23:41
 20/23 anonim ***** válasza:
36%
19-es biztos vagy te abban hogy olcsóbb lenne a gumi? :))))
2014. jan. 25. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!