Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy biszexuális vagyok?
Figyelt kérdés
Azt kell tudni rólam,hogy középiskolában tudatosult már bennem. De most,20 évesen venném rá magam,hogy elmondjam a szüleimnek. Egyenlőre csak anyumnak.Anyummal sokkal jobb a viszonyom. Szüleim elváltak. Apum előszeretettel próbálta fenntartani testi fenyítésekkel a családi "rendet",és amikor egy ilyen közepette elmondtam neki,hogy mivan,akkor is kaptam tőle egy szép nagy pofont ennek hallatára. Persze akkor csak idegességembe mondtam,és szerintem nem vette komolyan,bár azt a pofont megjegyeztem.Mindennek már több mint 3 és fél éve,hogy elváltak,azóta se jó vele a viszonyom,és szerintem sose lesz. Úgy gondolom nem is nagyon érdemes tudnia,nincs nagyon miről beszélgetnem vele,amúgy sem vagyok az a felejtős ember,én nem tudom kiverni a fejemből azokat a napokat,amikor a tányérdobálások voltak a programok. Tehát ő ez a konzervatív beállítottságú. És anyum is az,bár ő szerintem sejt valamit,talán,hogy meleg vagyok,de mint irtam biszex. Lehet megkönnyebbülne,hogy a lányokat is szeretem. Szerintetek érdemes lenne anyumnak most elmondanom,vagy majd ha a saját lábamon állok? Szeretném,ha látná,hogy tartozom valakihez,ugyanakkor kapcsolatot csak férfival tudok elképzelni,viszont egyéjszakás kalandot,vagy akár kavarást viszont lánnyal is.2014. jan. 23. 11:30
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,megfogadom a tanácsokat,végülis igaz,semmi köze hozzá senkinek,nem kérném anyum beleeggyezését amúgy sem,mert az én életem,az én dolgom.
2014. jan. 23. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!