Mit gondoltok hány éves legyen az ember a gyerekvállaláshoz? Egy 22 éves pár fiatal ehhez?
Az anyagi feltételek adottak,persze nem egy kacsalábon forgó palotában, de normális körülményekkel.
Kedves utolsó válaszoló!
Elgondolkodtató, amit írt!
Köszönöm mindenkinek!
"Igen ám, csakhogy azok a tulajdonságok is romlanak majd, ami csak szellemileg mérhető. Igaz, akkor már nem lesz összehasonlítási alap, meg sem lehet teremteni... "
Pont fordítva igaz,tanulmányok és Czeizel Endre is azt állítja, hogy idősebb szülőknek okosabb gyerekeik lesznek, talán kicsit többet ért hozzá mint te.
Köszönöm nektek a válaszokat!
Én mindig is úgy éreztem, hogy fiatal anyuka szeretnék lenni.
Boldog élettársi kapcsolatban élek, adottak a körülmények, mégis megijedtem!
Gyerekkorom szinte nem volt, problémás szülők stb. Az öcsémet szinte én neveltem fel a nagy korkülönbség miatt.
Úgy érzem, hogy nem magam kérdőjelezem meg, hanem attól félek, hogy egyedül maradok, pedig bízom a páromban, tudom, hogy szeret, de mégsem hagy nyugodni ez a gondolat.
Tudom, hogy most sokan azt gondolják, hogy ha ez felmerült bennem, akkor biztos valami gond van közöttünk, pedig nincs!
12-es válaszoló!
Kívánom nektek, hogy mielőbb elérjétek az álmotokat!!!
Igazán kedves vagy, köszönjük! :)
A félelmeidet megosztottad már a pároddal? Egy alapos beszélgetés lehet, hogy kicsit nyugtatna a lelkeden!
Nem beszéltem még vele erről, mert talán én sem értettem eddig, hogy mi is a bajom.
De beszélek vele erről! :)
Első lányomat 23 évesen szültem, a másodikat most fogom 26 évesen.
Anno úgy gondoltam, hogy én leghamarabb max. 2011-ben szeretnék szülni (így is lett), legkésőbb 2014-ben szeretnék már szülni. Most jön napokon belül Ketteske.
Barátnőm közölte, hogy 27 évesen hajlandó leghamarabb szülni. Most terhes és épp hogy betölti a 27. életévét, amikor szülni fog. Már ha minden jól alakul. :)
Nem hinném, hogy bármivel is befolyásoltam volna, hogy akkor születnek/születtek a gyerekeim, amikor én óhajtottam. Szimplán csak nagy mázli.
Általában azért az ember érzi, hogy mikor jön el az a pillanat, hogy ő családot szeretne alapítani.
Valóban igaz, hogy va, aki 18-20 évesen már megérett rá, van, aki 38-40 évesen kerül csak oda.
Plusz, azért ebben az országban az anyagi körülmények igen csak befolyásolják, hogy ki mikor vállal gyermeket és mire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!