Miert ilyen az apam?

Figyelt kérdés
Senki se tudja elkepzelni, hogy milyen szenvedes itthon lenni, mikor o is itthon van. Ez nem a ' tini lazados' szitu, csupan csak tonkre tett idegileg, nem csak engem a tesom is meg az anyukam. 18 eves leszek es bevagyok ide zarva a negy fal koze, nem mehetek sehova, ordit ha nenm erek haza suli utan, de persze csak azert mert a baratommal vagyok titokba hogy kettesbe lehessunk..mert itt nem csinalhatunk semmit mert beront . A mamam par hazzal arrebb lakikk es mikor suli utan ugy dontok atmegyek, elkell kereckednem hogy atmehetek mamahoz? Es vagy azt mondja nem! furdes vagy azt hogy jo 6ra itthon es max 1 orat birok mamanal lenni..A noverem 21 eves terhes , ot is bezarva tartotta kb. es most eluzte terhesen es nem volt nagyon hova menniuk de megoldottak! Es mivel most noverem nincs egyedul vagyok nagyon, a baratom nem alhat itt ide nem jarhat kb senki mert szova teszi. Megakarok szabadulni tole ..leirva semminek tunik de en felek tole szo szerint kiraz a hideg ha meglatom es ha veszekszik elkap a sirogorcs es reszketek es ami a kezembe akad pl gyogyszer beveszem vagy ollo es szabdosom magam. Sajnos igy nottem fel hogy apa a szemunk lattara verte agyon anyukamat..kiakaszt:-( Azt mondja h nekem az a dolgom h itthon legyek ..koszos nem vagyok mert minden heten nagy takaritast vegzek a szobamba..es o szerinte ez nem nagy dolog nekem a tanulason kivul mas dolgom is van..itthon a dolgaim..takaritsak utannuk. :( Noverem elhivott magahoz egy honapra h legyek vele mert terhes stb..de apa nem enged..szerintetek beleszolhat meg abba hogy ha megfogom magam es szo nelkul elmegyek? Ugyanugy jarok suliba csak hogy ezert nem tud rendorokkel hazahozatni...mert onszantambol mennek el. szerintetek¿
2014. jan. 19. 22:31
 1/4 anonim ***** válasza:
57%
ha elmúltál 18 éves akkor mehetsz ahova akarsz akkor már nem vitethet haza... bírd ki addig.. utána lépj le... így nem lehet élni... persze sulit mindenképp fejezd be!!! el ne hanyagold!! azon múlik a jövőd! mikor töltöd be a 18-at?
2014. jan. 19. 22:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A 18-ik szülinapodon fogd magad és költözz át vagy a nővéredhez, vagy a mamádhoz. Még akkor is megéri ez, ha nem lesz egy vasad sem...a nyugalom mindennél fontosabb.
2014. jan. 19. 22:54
 3/4 anonim válasza:
Apad kóros feltekenységi mániában szenved.+ nárcisztikus zavar
2014. jan. 19. 22:56
 4/4 A kérdező kommentje:

Marciusba toltom a 18at!

Koszonom a valaszokat

2014. jan. 20. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!