Miért nem keres apám?
A szüleim kb 5 éve váltak el. Apum hetente leszokott jönni hozzánk (pár utcával lakik arrébb). Megkérdezi hogy vagyok, ad pénzt..
Most viszont összeveszett anyummal (miután elváltak egy ideig nem beszéltek, de aztán jóba lettek. Persze nem arról van szó hogy visszafogadta, csak kölcsönösen segítenek egymásnak, beszéltek egymással), nem keres, nem hív. És ez már 2 hónapja volt. Azóta egyszer találkoztam vele a buszmegállóban. Megkérdezte hogy vagyok. Ennyi. De nem tolta el a képét hozzánk még most se. Igazából haragszok rá. Sok mindenért. A múltban történt dolgokért. Tehát engem nem igazán érdekel.. De akkor már én sem érdeklem őt?
15/L
Azt mondod, hogy le szokott jönni hozzátok.
És most nem jön.
Akkor te miért nem mész hozzá?
Ennyi erővel ő is mondhatná, hogy "ha én nem megyek a lányomhoz, akkor ő le se tojja a fejemet."
Nem vagy már kisgyerek, hogy ő jöjjön minden láthatáskor. Igazán át mehetsz te is hozzá.
Engem nem igazán érdekel apám. Nem olyan a kapcsolatunk mint egy apa és egy lány között kellene hogy legyen.
Tudom elég fura ahogy leírom, hogy akkor még is miért érdekel miért nem keres. De azért bennem van a dolog: akkor eddig sem érdekeltem?
Ha ő nem érdekel téged, akkor csak nem visel meg annyira, ha kiderül, hogy te sem érdekelted őt.
Figyej! Valószínűleg ő is pont ezen agyal: eddig látogattam, de most, hogy nem látogatom, le tojja a fejem. Lehet, hogy eddig sem érdekeltem?
Vagy látogasd meg, vagy lépj túl ezen!
:) nem baj ha nem értitek. Akkor nem kell válaszolni.
Igazából ez a pénz dolog is. Az ő részéről átlátszó. Így akarja meg mutatni hogy szeret.... jah. de már mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!