Ha az apám havi 2 millió körül keres, akkor ki tud fizetni nekem egy amerikai tandíjat?
Szerintem ki tudná fizetni. Más kérdés, hogy jól tudsz -e angolul és valóban TANULNI akarnál-e nem pedig buliról bulira járni.
Ha ilyen jól keres apád biztosan jól éltek. Nincsenek anyagi gondjaitok, meg ilyesmi. Lehetséges, hogy a testvéreid is szeretnének külföldön tanulni, akkor már más kérdés, hogy lehetséges-e. Mert az hogy nézne ki, hogy neked lehet nekik meg nem. Ez évekkel később viszály oka lehet -szerintem- ha nekik már nem lehetne finanszírozni az ilyen jellegű terveiket.
Az is bent van a pakliban, hogy soha-de-soha nem térsz onnan vissza, mert megszokod az ottani életet és ami itt van már nem felelne meg neked.
Végy erőt magadon és lassan adagolva kérdezd meg az apádtól a dolgot. És inkább csalódj mint céltalanul reménykedj!
Lehet, de nem valószinü. Más kérdés, hogy erre kötelezni nem lehet, ha nem akarja, akkor semmi esélyed.
Amerikában egy évi tandíj 33 ezer dollárba (7,4 millió forintba), míg kollégiumi szobával és ellátással már 48 ezer dollárba (10,8 millió forintba) kerül. EZ összesen kb 18 millió Ft, ami majdnem az összes keresete lenne, mert az évi bevétele 24 millió. Igazán nem sok lehetöséget látok arra, hogy sikerülhetne.
Köszönöm a válaszokat.
2.válaszoló-nem hiszem, hogy van kint olyan lehetőség, hogy egy sima diákmunkából finanszírozni tudom a tandíjamat. Vagy van? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!