Apám miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, anyukámmal élek együtt, már lassan 3 éve elköltöztünk apámtól. (Van két bátyám is, Ők apámnál laknak.) Apám perelte anyut és véglegesen 2 hónapja váltak el (papírforma szerint) Ahogy megérkezett a papír apámhoz kitagadott. Felhívtam, kinyomta. Nem tudtam miért. Felhívtam a tesómat, Ő megkérdezte apától mi a baja és csak annyit mondott "én átbasztam". Mivel basztam át?-ezt nem értettem. Elmentem hozzá, megkérdeztem miért mem veszi fel a telefont!? Azt mondta, hogy papírforma szerint elváltak anyuval, így neki nincs lánya. A szívem hasadt meg. Azóta nem beszéltünk. Mindenki azt mondja, majd ha szüksége lesz rám és rádöbben, hogy mekkora hülyeséget csinált. De mikor? Akkor amikor már nekem nem lesz szükségem rá. Bocsi, hogy ilyen hosszan fogalmaztam, de aki értelmes választ akar adni az elolvassa.2014. jan. 8. 17:56
1/8 anonim válasza:
Sok oka lehet. Azért a helyedben rákérdeznék anyádnál is, hogy van-e valami elképzelése a történtekröl. Meg ne haragudj, de nem elképzelhetö, hogy anyukád anno félrelépett?
2/8 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem lépett félre. Csak apukám így az 50-es éveiben jár és ez már a változókor.
2014. jan. 8. 18:07
3/8 anonim válasza:
Nem lehet, hogy őt az zavarja, hogy te édesanyáddal laksz, és nem vele? Nem tudom, ennek mi az oka és mik a körülmények, de nagyon undorító ember az apád, hogy ilyet képes tenni.
4/8 anonim válasza:
Miért anyukádnál laksz? Nem lehet, hogy azért haragszik, mert nem nála vagy?
5/8 A kérdező kommentje:
Igen az tényleg nem tetszett neki, hogy nem ott lakok. De ez nem arról szól. És különben, azért tagadna ki, mert nem lakok ott.
2014. jan. 8. 18:32
6/8 anonim válasza:
Egy értelmes ember akkor sem tagadja ki a gyerekét, ha az embert öl. A szülő szereti a gyermekét, bármit is csinál - kivéve ha tényleg nagyon durva a dolog. Te semmit sem tettél, apád mégis egy féreg módjára viselkedik. Én a helyedben nem akarnék ilyen apáért küzdeni.
7/8 anonim válasza:
apád a saját baja miatt rád haragszik
nem te váltál el
nem a te hibád hanem a szüleidé
és ezt nyugodtan mondd meg apádnak is, elég nagy vagy hozzá, hogy ugyan már a közös dolgaika miatt nehogy már téged okoljon! nyugodtan kiabálhatsz is vele!
8/8 anonim válasza:
Egy biztos: nem Te tehetsz erről!
Szerintem apud besérült anyudra, amiért elvált tőle, és ily módon akarja kitölteni a mérgét. Anyuddal beszélgess első körben, hogy mi történt.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!