Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hány évesen veszítettétek el...

Hány évesen veszítettétek el a szüleiteket?

Figyelt kérdés

Hogy sikerült feldolgozni?

Meddig tartott a gyász?

Sajnálom, ha valakiben rossz érzéseket indít el a kérdésem..:(

17/L

2014. jan. 17. 22:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Apukámat 4 éve. 42 éves volt..:(

A gyász örökké tart, de akkor lettem jobban, amikor kiderült a halála után 9 hónappal, hogy egy kisfiút hordok a szívem alatt. Édesapám nevét kapta. (Vezetéknevünk megegyezik a párommal- ez a sors..) :)

2014. jan. 18. 10:03
 12/13 anonim ***** válasza:

2011 őszén halt meg anyukám 51 évesen, 2013 februárjában ment utána apám is szintén 51 évesen. 27 és 29 éves voltam. Apám a szülinapom előtt 6 nappal halt meg és szülinapom után 4 nappal temettük.

Anyukámat sokáig gyászoltam, nem laktunk már együtt, alkoholista volt és lecsúszott, de szerettem és sokáig nagyon hiányzott. Mai napig képes vagyok megsiratni, ha meghallok egy olyan számot, vagy ha közelednek a vele kapcsolatos évfordulók. Az utolsó hetén mellette voltam a kórházban, néztem ahogy feladja. :(

Apu rákos lett, kemo miatt hirtelen kezdett romlani az állapota, nem voltam hajlandó bemenni hozzá a kórházba, halála előtti napon voltam nála, fel sem ismert, lázasan haldoklott az ágyon. Ez mégsem voltam annyira mély hatással rám, nem szerettem apámat, amiért egész életében verte anyut.

2014. jan. 18. 12:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Anyámat csecsemőként, apámat 4,5 évesen. A nagyapám nevelt fel. Pszichiáterhez jártam, ő segített.
2014. jan. 18. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!