Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A lányom (19) elkezdett...

A lányom (19) elkezdett elfordulni tőlem, mindig csak a neten lóg. Kommunikálni alig kommunikál, a barátjai is eltávolodtak tőle az utóbbi időben. Teljes fordulatot látok rajta, negatív irányba. Mit tehetnék, hogy ne zárkózzon be?

Figyelt kérdés
2014. jan. 17. 11:33
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Szerveztem neki minden hétvégén programot, de rendszerint lemondja 'tanulnom kell' címszóval. Persze mindig látom ha bemegyek a szobájába, hogy más oldalon van. A férjem beszélni fog a fejével, hátha használ valamit. Mindig is visszahúzódó típus volt, de ennyire mint most még nem láttam. Lehet, hogy valami van a háttérben amit nem mer vagy nem akar elmondani, pedig számtalanszor elmondtam már neki, hogy nekem mindent elmondhat. A barátnői is hívják mindenfelé, azokat a programokat is lemondja.

Ami az internethasználatot illeti, külön laptopja van(19 évesen szinte minden tininek) és természetesen telefon, ami éjjel-nappal a kezében van. Az lenne a legnagyobb bűntetés neki ha elvennénk tőle a mobilt, de nem bűntetni szeretném, csak rájönni mi állhat a háttérben. Fiúkkal sem akar ismerkedni, pedig nagyon szép lány, többen is udvarolnának neki, ha hagyná...

2014. jan. 17. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!