A lányom (19) elkezdett elfordulni tőlem, mindig csak a neten lóg. Kommunikálni alig kommunikál, a barátjai is eltávolodtak tőle az utóbbi időben. Teljes fordulatot látok rajta, negatív irányba. Mit tehetnék, hogy ne zárkózzon be?
Szerveztem neki minden hétvégén programot, de rendszerint lemondja 'tanulnom kell' címszóval. Persze mindig látom ha bemegyek a szobájába, hogy más oldalon van. A férjem beszélni fog a fejével, hátha használ valamit. Mindig is visszahúzódó típus volt, de ennyire mint most még nem láttam. Lehet, hogy valami van a háttérben amit nem mer vagy nem akar elmondani, pedig számtalanszor elmondtam már neki, hogy nekem mindent elmondhat. A barátnői is hívják mindenfelé, azokat a programokat is lemondja.
Ami az internethasználatot illeti, külön laptopja van(19 évesen szinte minden tininek) és természetesen telefon, ami éjjel-nappal a kezében van. Az lenne a legnagyobb bűntetés neki ha elvennénk tőle a mobilt, de nem bűntetni szeretném, csak rájönni mi állhat a háttérben. Fiúkkal sem akar ismerkedni, pedig nagyon szép lány, többen is udvarolnának neki, ha hagyná...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!