Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Párom két éves kislánya...

Párom két éves kislánya nálunk fog aludni. Most mi lesz?

Figyelt kérdés
Nincs tapasztalatom ilyen téren. Mit kell csináljak?
2014. jan. 16. 14:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
hogy hogy mi lesz? meg kell fürdetni, enni kell neki adni, és alvás :D miért mi lenne? (nálunk a gyerek mellé be van téve még egy cumisüveg, benne -gabonás tej- de igazábol neki tök mindegy mi van benne, befekszik, megissza és alszik)
2014. jan. 16. 14:33
 12/14 anonim ***** válasza:

Mit kéne csinálnod?

Segítesz a párodnak, adsz neki enni, játszol vele egy kicsit azt kész. Ha nagyobb lenne akkor lenne ez a kérdés logikus.

2014. jan. 16. 15:51
 13/14 anonim ***** válasza:

Látom sokan el sem tudják képzelni a helyzetet.

Akkor elmondom, hogy a mi családunkban mostanában nem volt kisgyerek. Unokatestvéreméknek született legutóbb, de azt a gyereket is csak akkor láttam miután megszületett, utána nem találkoztunk unokatesómékkal. Azóta a kislány már 4. osztályos. Édesanyám rokonsága közelebb van, de ott unokatesómék még nem tervezik a családalapítást, pedig 30 fölött van mindkettő. Egy húgom van, de o 1.5 évvel fiatalabb mint én, tehát szinte velem egykorú. A szomszédba vagy idős nénik laknak, vagy egy-két évvel nagyobb lányok/fiúk. Így sikerült, hogy soha nem volt gyerek az 5 méteres sugaramban. Jelenleg vőlegényemmel külön élek albérletben. Pár év múlva mi is szeretnénk gyermeket, de ez nem változtat a tényen, hogy nincs tapasztaltam velük. Pont a héten voltunk látogatóba párom egyik kollégájánál, akinek volt egy kb. fél éves gyereke (bár nekem még megsaccolni is nehéz a korát). A kezembe adták, de mikor elkezdett mozgolódni a gyerek, gyorsan visszaadtam, nehogy kárt tegyek benne.

Nem csak én vagyok ilyen helyzetben. Persze a kérdező sem írt konkrét indokot, de én ezt sejtem. Ha így van, hiába írjátok, hogy fürdesse meg etesse meg, mikor lehet felemelni sem meri.

2014. jan. 16. 19:42
 14/14 anonim ***** válasza:
Apuka csak tudja mit kell vele csinálni, nem? Vagy ő kitalálta, hogy elhozza a gyereket, te meg gondozd és csinálj meg mindent körülötte? Mert akkor elég nagy suttyó.
2014. jan. 16. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!