Emlékszik valaki arra az anyukára, akinek balesetben meghalt a kislánya és a férje?
Figyelt kérdés
Egy ideig mindig leírta az érzéseit, fájdalmát, de sajnos néhány "kedves" hozzászóló miatt törölte magát. Tud valaki róla? Hogy van? Emília volt a kislány neve, ha jól emlékszem.2013. nov. 15. 13:28
1/7 anonim válasza:
Nem sajnos, nem emlékszem rá. Mi történt? Mi bajuk volt egyes hozzászólóknak?
Olyan borzasztó, hogy ezen az oldalon is sokan segítség helyett csak pocskondiázzák vagy a kérdezőt, vagy egymást az emberek.
3/7 anonim válasza:
Sajnos én sem emlékszem, régi kérdések sincsenek már fen?
Szívesen elolvasnám.
4/7 anonim válasza:
Nem ő töröltette magát, hanem jelentették a moderátoroknak, akik belenéztek az összes kérdésébe és abból megállapították, hogy kamuzott, ezért törölték az accountját is, a kérdéseit is. Szomorú, hogy ezek a figyelemhiányos emberek ilyen kamukérdésekkel szórakoztatják magukat, emiatt vádolnak már meg szinte mindenkit hazugsággal. :(
5/7 anonim válasza:
ma 16:27! Az 1.válaszoló vagyok. Fogalmam sincs, hogy kamu volt-e a kérdés , mivel nem olvastam. Viszont évek óta tagja vagyok ennek az oldalnak, s bizony látom, hogy sok válaszoló bizony nem a segítőszándékáról híres. Nem is beszélve a lepontozó emberkéket.
6/7 A kérdező kommentje:
Én első perctől olvastam a történetét, nem tudom elhinni, hogy csak kamu volt. Ő törölte magát, tudom, mert olvastam az utolsó bejegyzését. A története tragédia, csak kiakarta írni magából. Akik tartották benne a lelket, azok tudják miről beszélek. Igaz nem most volt, talán két éve, hogy írt utóljára, és szeptemberben volt 3 éve a balesetnek... ha jól emlékszem.
2013. nov. 16. 09:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!