Két éves kislányom köztünk szeretne aludni. Megengedjük neki?
A gyerekeknek ebben a korban jön ilyen ötlete. Ha megengeded neki, akkor nem fog a kiságyába visszaszokni.
Nem is egészséges, sem ő, sem ti nem fogtok nyugodtan aludni.
Ne engedjétek, akkor sem, ha hisztizik miatta. Ha rájön, hogy a hiszti nem hatásos, elalszik majd a saját ágyában is.
Esetleg hétvégén reggel engedjétek odabújni hozzátok.
Nálunk ez vált be.
Nehogy megengedd, hogy erre rákapjon, az isten se tudja majd leszoktatni róla, és ezentúl mindig veletek fog majd aludni!! Az egy dolog, hogy a szexuális életetek ettől teljesen ellehetetlenül, de ugye ti sem akarjátok, hogy a nászéjszakáján is közétek feküdjön a vőlegényével?! :D
Viccen kívül, nem hinném, hogy baja származna belőle, de ha eddig nem akart veletek aludni, akkor nem valószínű, hogy most fog rászokni. Lehet, hogy beteg lesz, vagy valamiért fél egyedül, stb. Szerintem engedd meg neki - nekem szörnyen rosszul esne, ha szükségem van valakire, és az illető "nevelési célzattal" elküldene engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!