Nem szeretem apukámat?
Most is nálam van a tablet es állandóan elveszi már unom valamelyik nap reggel10 este 5.-nyomigatta a multkor visszabeszéltem neki hoyg mindig csak a jót kihasználja ha az sz.r megy a következő jóhoz neki van laptopja ami az övé nem használom nagyon ritkán a multkor ugy orditozott velem amiert megkérte hogy ne vigye el nem kell az feszt nyomkodni es ordìtott meg leköpött azt mondta szemtelen vagyok csak hogy nem emlékszik miket csinált velem kicsi voltam fufrum volt mar hosszu fel kellett tüzni be akarok menni csattér (konyhaba voltam enni akartam )HÁt mit csinál?meglökött az asztal sarkának nekiestem es bevertem a gerincem szerencsére nem lett semmi következménye... meg volt olyan hogy anya (szeretem) nem akartam hogy átmenjen a másik szobába tv erre olyan mérges volt hogy a karomnàl fogva rángatott ezt 2x csinalta nem tudom miket csinalt meg de ez meg semmi ennél több is volt..
valamikor kedves sztm meg valami van az agyával mert néha szó szerint b...meg elpattan egy ér az agyába akkor olyn bar.m.... most mar nagyobb vagyok nem hagyom magam nem is szoktam hagyni magam mert azt hiszi ha ordìt akkor megijedek de nem .. mit mondototk erre normáais dolog ja meg anyat is neha fejbe vagja..
12/l
Egy dolog a helyesírás és a rossz fogalmazás, de az senkinek sem szúrja a szemét, hogy apuka leköpi és megveri a lányát, ha meg olyan kedve van a feleségét is?! Ez lenne az egykori nagyszerű fiatalság, akikről példát kellene vennie a mai gyerekeknek?
Az oktatás színvonaláról nem a gyerekek tehetnek és nem is csoda, hogy nem valami jó ezekben a dolgokban, ha még a szülei sem foglalkoznak vele normálisan.
Nem kell szeretni egy ilyen apukát. Anyukádnak nem kellene egy ilyen emberrel élnie és kitennie téged apukád dühkitöréseinek. Próbáld meg inkább elkerülni az ilyen helyzeteket, mert ameddig anyukád azt hiszi, hogy "szerelmes", addig el fogja tűrni ezeket a dolgokat és csak csupa szenvedés lesz az életed, ha túl hangosan ellenkezel.
Az a szánalom, hogy az előttem válaszolók (tisztelet a kivételnek) azon lovagolnak, hogy a lánynak milyen tabletja, laptopja, meg hogy milyen szótár kell neki.
Miközben az senkinek (tisztelet a kivételnek) sem tűnik fel, hogy egy igen agresszív apával állunk szemben, aki veri az anyukát, nekilöki a lányt,
#6 folyt.: ... a lányt az asztalnak egy hajcsat miatt...
Megoldás: Szólni kell a gyámügynek és/vagy a rendőrségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!