Engednétek a 18 éves lányotoknak a tetkót?
Pénzt nem adnék rá, de elvinném olyan helyre, ahol tudom, hogy jól dolgoznak. Ez mondjuk elég ellentmondásosnak tűnik, de ha tetoválást akar, akkor dolgozzon meg minden csepp festékért , amit a bőrébe ütnek, és ne karáncsonyi, meg szülinapi "könnyen jött" pénzből csináltassa. Abba nem szólnék bele, hogy mit varrat, az ő döntése, az ő teste, ha megbánja, az ő baja. Ahhoz viszont ragaszkodnék, hogy ne egy sufni tuningos "ötezeré' varrok telihátat" helyre menjen.
Én 23 éves vagyok, még nincs tetoválásom, de 10 éve tervezgetem a tökéletes mintát, ami akkor kerül rám, amikor késznek érzem. Azt már tudom, hogy ki fogja rám varrni, a helye is megvan, de még nem teljes a kép a fejemben. Az én szüleim ellenzik a tetoválást, de elkönyvelték, hogy a lányuk "nem normális", már nem szólnak bele.
Ha annyira akar tetoválást, miért nem csináltat kozmetikai tintával (nem tudom a pontos nevét). Az kb 3-5 évig megmarad és utána nyomtalanul eltűnik. Nekem is volt, de mire eltűnt én is meguntam és nem csináltattam újra.
Ez egy jó időnyerés lenne és ő is biztosabb lehetne a mintában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!