Nem vagyok benne biztos hogy tudják-e, de nem tudom hogyan hozzam fel a témát? (l. )
nem tudom hogyan hozzam fel a témát hogy most akkor tudják-e hogy van barátnőm, és hogy leszbikus vagyok, vagy nem?... tavaly szilveszterkor elszoltam magam, és apukám tudja hogy tetszik 1 lány, de már azóta összejöttünk..(látták is ezt a lányt, sokat találkozunk). és most épp szükségem lenne egy tanácsra vele kapcsolatban. meg merjem kerdezni? hogyan kezdjek bele?
+ szombaton nem engedtek el hozzá és nem indokolta meg anyum hogy miért!.. egész héten tanultam meg téliszünetben is sokat készültem sulira - vizsga volt.. - egész jól sikerült, nem értem, mi lehet a probléma?
Hát ez a gyerek kérdés még annyira korai , hogy fölösleges is ilyenbe belemenni.
Szerintem, ha el is fogadják hogy a nőkhöz vonzódsz, annyit azért ki bírsz, hogy a szüleid jelenlétében ne fogdosd, csókolgasd a barátnődet, mert nem hiszem hogy a szüleidnek ez jól esne.
Nem, nem, a szülők előtt még egy ölelés sem fér bele egy ilyen kapcsolatban! És igen, a természet úgy találta ki, nagyon okosan, ahogy előttem már valaki leírta, hogy a nő a férfihez és viszont vonzódik...Én kiakadnék ha a lányomról ilyen derülne ki!
De kicsit divatmajmolásnak tűnik nekem, 17 évesen te már tudod, hogy a lányokat szereted. Ez divat most a fiatalok között??
Ismerkedj fiukkal, tapasztald meg milyen, várj még a nagy bejelentéssel mielőtt mindenki életét tönkre vágod.
nezd, en arrol nem tehetek hogy sok ostoba p*csa divatot csinalt ebbol. egeszsegukre. es gondoltam hogy ilyen valasz is lesz, a kisebb barati korom, aki tudja, eloszor szinten mondott ilyeneket, de mar azota ok is elfogadtak es igy szeretnek :) szoval.. kerlek ne hasonlits az agyatlan csitrikhez akik nepszerusites celjabol csinaljak. nekem nincs tele a facebookom "olyan" kepekkel h sok lajk legyen rajta. en is lattam mar ilyet, nem tudok mit hozzaszolni...
utolso: gratulalok a volegenyedhez, sok boldogsagot kivanok :)!
A szüleid, még ha el is fogadják (bár az is lehet, hogy csak azt fogják mondani, belül meg megőrülnek), nagy valószínűséggel akkor sem lesznek kíváncsiak rátok. Ez sarkítva olyan, mint anyukám anno a cigivel. Megtudta, elfogadta, hogy cigizek, de azt mondta, hogy előtte meg ne próbáljak rágyújtani, mert nem kíváncsi rám, és amíg otthon lakom, addig nincs a jelenlétében cigizés. Ha kiderülne a gyerekemről, hogy meleg, valószínűleg nem lenne más választásom, mint elfogadni, de attól még rohadtul nem lennék rá kíváncsi, hogy előttem csókolgassa, ölelgesse, mert én személy szerint undorítónak találom. Van egy nagyon jó barátom is, aki meleg, de párkapcsolati tanácsokban vele is befrusztrálódom, nem szívesen beszélgetek erről.
Tartsd meg magadnak, idővel mond el, ha akarod, de szerintem ne ringasd magad abba a hitbe, hogy majd tárt karokkal fogadnak barátnőstül, és minden problémádat megbeszélheted velük.
Amúgy mi az a kérdés, amit nem tehetsz fel úgy, hogy ne jöjjenek rá, hogy lányról van szó, és nem fiúról? Szexuális jellegű? Mert azzal aztán tényleg hagyd szegényeket. Ha pedig simán párkapcsolat jellegű, pl. veszekedtek sokszor valamin, akkor tedd fel úgy a kérdést, hogy ne derüljön ki, hogy lány. Nevezd párodnak.
hat elottuk nyilvan nem akarom megd..ni xD de nem ertem h egy oleles miert lenne akkora tragedia, hiszen sima barataimat is megolelem meg hulyeskedunk (birkozas, p*csaskodas)
amugy azt tuti nem tudjak h egyutt vagyunk, es nem allitom be fiunak, es nem szexualis teren van problemam vele. meg igazabol tavaly apum mondta hogy tudja h tetszik nekem XY. de kesobb amikor levettek a fogszabalyzom akkor meg azt mondta hogy "o majd utanad fordulnak a fiuk" :s szoval.. ezert nem tudom eldonteni hogy mi a szitu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!