Nem vagyok benne biztos hogy tudják-e, de nem tudom hogyan hozzam fel a témát? (l. )
nem tudom hogyan hozzam fel a témát hogy most akkor tudják-e hogy van barátnőm, és hogy leszbikus vagyok, vagy nem?... tavaly szilveszterkor elszoltam magam, és apukám tudja hogy tetszik 1 lány, de már azóta összejöttünk..(látták is ezt a lányt, sokat találkozunk). és most épp szükségem lenne egy tanácsra vele kapcsolatban. meg merjem kerdezni? hogyan kezdjek bele?
+ szombaton nem engedtek el hozzá és nem indokolta meg anyum hogy miért!.. egész héten tanultam meg téliszünetben is sokat készültem sulira - vizsga volt.. - egész jól sikerült, nem értem, mi lehet a probléma?
Szia. Ha már el is szóltad magad, és ok nélkül nem engednek át a szüleid hozzá, így hidd csak el, tudják mi a dörgés.
Mivel nem volt ebből háború otthon, ezért jó esélyed van rá, hogy normálisan állnak a dolgokhoz. Véleményem szerint, jobb ezt a témát még az elején tisztázni, mert most te is rágódsz a dolgokon, és hidd el hogy a szüleid is, még ha nem is térnek ki erre (gondolom remélve, hogy csak tévednek)...
Szerintem amikor nyugodtabb a hangulat, akár egy közös ebéd, vacsora, térj ki rá, mond el őszintén , hogy mit érzel, és szeretnéd ezt velük megbeszélni.
Ne halogasd... Sok sikert!
elso: de eddig nem zavarta.. :s azert nem ertem!
aki irta az uzenetet:
hogy kerdezzem meg hogy tudjak-e? hogyan kerjek tanacsot apukamtol a lannyal kapcsolatban?
Gyanítom tizenéves lehetsz ( a tanulás részéből ).
Volt már szexuális kapcsolatod nővel / nőkkel, és fiúval?
Vagy még ezek a dolgok nem történtek meg?
Mert ha nem, akkor otthon fölösleges bele menned ebbe a témába, mert esélyes , hogy ezen a vonzódás téren valami zavar van a fejedben, ami jó eséllyel el is fog múlni idővel.
igen, iden leszek 17.
nokkel volt mar szexualis kapcsolatom, ferfiakkal nem, es nem is tervezem, egyaltalan nem vonz/izgat a ferfi test. :)
(olyan kerdest nem kerek hogy "miert nem probalod ki fiuval, addig? nem dontheted el!" mert nem dontesen alapul, es ennyi erovel a heterok sem lehetnek biztosak a dolgukban ameg nem voltak a sajat nemukkel!)
Akkor itt tényleg nincs helye otthon kérdésnek, otthon.
Teljesen mindegy, hogy tudják-e vagy sem, 17évesen lassan felnőtt vagy. Egyik nap amikor otthon vannak a szüleid mindketten, nyugodtan , normális hangnemben közöld velük, hogy úgy érzed , hogy a lányokhoz vonzódsz, van is egy konkrét lány , és szeretnéd , ha ők ezt elfogadnák, megértenék. Úgyis fognak véleményt nyilvánítani, ebben már csak reménykedni lehet, hogy lehetőleg normálisan állnak a dolgokhoz. De hidd el, minél tovább húzod, annál rosszabb.
Én a helyedben ezt tenném. :)
Akkor selejtes vagy.
Az élet célja az fajfenntartás ahhoz pedig egy nő és egy férfi kell természetes módon.
A természet úgy találta ki, hogy a férfi vonzódik a női nemhez és fordítva.
Mi lesz akkor vajon a te célod az életben?
koszonom a biztatast :)! megprobalkozom vele ha ugy adodik, es a legjobbakban remenykedem..
meg azt is szeretnem tudni hogy ha megejtjuk ezt a 'nagy beszelgetest' akkor utana mar szabad a baratnommel elottuk osszebujni, megfogni a kezet, esetleg csokolozni?
egyszer-ketszer probaltam megfogni a kezet, de elhuzta, es egyszer megoleltem.. utana meg negyszem kozt elmondta hogy kellemetlenul erezte magat es zavarban volt.. mert anyum eleg szurosan nez ra(nk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!