Szülők! Ti hogyan viseltétek gyermeketek coming outját?
Meleg vagyok 20F. Tavaly mondtam el, nemsoká egy éve.
Nekem nem akadtak ki, anyukám semmi rosszat nem mondott mert ő ilyen természetű, minap depis voltam s megkérdeztem tőle, s azt mondta hogy a gyermekei vagyunk bárkik is legyünk.
apukám meg egy nagy LOL.. ő volt az akinek idő kellett, de már oké.. csak most meg azt vágja a fejemhez ha beszélgetni akarok erről, hogy az interneten csak fiktív személyek vannak o.O :D
Úgy mondtam el egyébként, hogy elhatároztam hogy na akkor ismerkedek meleg oldalakon, keresem a párom.. apa meg amúgy is minden nap azzal jött, hogy ennek a lánya meg annak a lánya jó lenne nekem, s mondtam neki, meleg vagyok engem a fiúk érdekelnek. Igaz, már korábban is mondtam, egészen tiniként.. akkor simán azt vágta a fejemhez, hogy áh még éretlen vagy ez csak tinédzserkori identitászavar..
Úgyhogy, így vannak vele a szülők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!