Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tizenévesek! Ti miket beszélte...

Tizenévesek! Ti miket beszéltek meg anyukátokkal és mi az ami már tabunak számít?

Figyelt kérdés
Én (16/L) sok mindent megbeszélek anyummal, de a nővéreim annó sokkal több mindent elmondtak neki. Jó mondjuk nekünk szerencsére elék nyitott anyukánk van, bár azért van egy-két dolog, amiben kicsit maradi.
2014. jan. 12. 19:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Valaki írta, hogy ahol nagy a korkülönbség, ott nehezebb. Szerintem minden korban szülőfüggő és gyerekfüggő a dolog, ha úgy állnak a világhoz és egymáshoz akkor sok mindent meg tudnak beszélni gond nélkül. Anyum majdnem 41 éves volt mikor születtem és a mai napig rengeteg mindent megbeszélünk, szinte mindent tudunk a másikról. Anyu hajlandó haladni a korral, és érti, hogy a világ változott azóta mióta ő volt annyi idős mint most én (20L). Szöges ellentéte apám... Ha megvakarná a fejét, gerenda menne kb. a körme alá... Én megértem őt, de ő szerintem nem is akar engem megérteni. Jó valamennyit haladt, de még így is le van ragadva nagyon régnél...

Szerintem attól függ, hogy milyen kapcsolatot alakít ki a szülő a gyerekével.

2014. jan. 13. 09:11
 12/12 Tímea Szabó válasza:

Én nem engedek be senkit a saját világomba tudja ,hogy van de azt nem ,hogy mit rejt a saját leejobb barátommal srem osztaná meg a titkaimat. Aztmongyál " a saját házam az én váram ,, . Meg mert nemtudo őrültnek hinne vagy aztm mondaná majd úgyis kinövöm az őrületeimet.

:) ;) ,')

2014. aug. 15. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!