Nektek milyen a viszonyotok anyukátokkal? Mi olyanok vagyunk, mint a barátnők. Szerintem ez tök jó, de sokaknak megszólnak azért. Vélemény?
Figyelt kérdés
2013. jan. 21. 19:09
1/27 anonim válasza:
Nekem is ilyen a viszonyom vele.Én örülök,hogy ennyire normálisak vagyunk :)
Sok ismerősömnek sajnos nem ilyen az anyuja,őket azért sajnálom.
2/27 anonim válasza:
Szerintem nincs ezzel semmi baj. Gondolom, hogy már nem vagy gyerek, anyukád már viselkedhet veled úgy, mint egyik felnőtt a másik felnőttel. Amellett persze azért gondolom az anyukád marad, csak már nem az anyáskodó hozzáállás a legfőbb.
Mi is jóban vagyunk, de azért annyi közös nincs bennünk, hogy olyanok legyünk, mint a barátnők.
3/27 anonim válasza:
Egy bizonyos határig ez tök jó.
Viszont egy határon túl már elég gáz. Volt egy csajom, az még a sz_pást is megbeszélte az anyjával, az szerintem már bőven túllép a fent említett határon.
4/27 A kérdező kommentje:
Na jó olyanokat nem beszélünk meg,de azért sok mindent igen.
2013. jan. 21. 19:18
5/27 anonim válasza:
Énis a barátnőmnek tekintem, mindent megbeszélhetek vele ( persze határokon belül,van magánèletem) azt is szeretem benne hogy már 14 éves korom óta egyenlőként kezel pl. tiszteli a privátszférámat szóval nem kutakodik és nem is zaklat. Mondjuk nálunk már kezd elmosódni az anya- lánya klasszikus viszony mert általában rám hagyja a döntéseket. Szóval mindennel együtt iszonyat jófej :D
6/27 anonim válasza:
Szerintem ennek így kéne lennie.
Az enyém sajnos nem él már.
7/27 A kérdező kommentje:
együtt bulizással mi a helyzet? nálunk ez is előszokott fordulni.
2013. jan. 21. 19:28
8/27 anonim válasza:
Én azért nem az anyámmal mennék bulizni.
9/27 anonim válasza:
Nekem is olyan, de mi bulizni nem jártunk együtt. Mikor én bulizós korba kerültem, ő már régen "kinőtt" ebből. Apukámmal együtt ezt inkább tiniknek való szórakozásnak tartották, ők maximum a közeli étterembe mentek el néha.
10/27 A kérdező kommentje:
természetesen mással is járok bulizni,de néha előfordul. korban teljesen vegyes társasága van és így néha én is beleférek :)
2013. jan. 21. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!