Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit reagálnátok, ha az anyukát...

Mit reagálnátok, ha az anyukátok ezt csinálná veletek?

Figyelt kérdés

Rövid story: karácsony előtt csináltam papírból néhány dekorációt a szobámba, több órát dolgoztam vele, és nagyon tetszett, örültem, hogy megcsináltam.

Ma, mikor a boltból hazaértem, láttam, hogy ezek eltűntek. Kérdezem, hogy ki volt, erre kiderült, hogy anyukám leszedte, és ELÉGETTE!!!! Kérdeztem, hogy miért csinálta, erre: már vége van a karácsonynak...

Köszi szépen, ez téli dekor, nem csak karácsonyi...

2014. jan. 11. 11:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
87%

10-es vagyok

#6: Amúgy nálunk volt olyan, hogy feb. elején-közepén szedtük le a fát.

2014. jan. 11. 11:59
 12/17 anonim ***** válasza:
67%

25 éves vagyok, és bizony élből elégetném édesanyám 1-2 dekortárgyát is, ha ekkora bunkó lenne! Nálunk amíg otthon éltem, ez úgy működött, hogy ha valamit ki akart dobni, megkérdezte. Főleg ha olyan dologról volt szó (pl. itt, dekoráció), ami többször is használható.

Szerintem egyértelmű, hogy a kérdező anyukája puszta nemtetszésből, rosszindulatból égette el a kétkezi munkáját, szóval hasonló visszavágást érdemel.

2014. jan. 11. 12:00
 13/17 anonim ***** válasza:
79%

A saját szobája. Mi az, hogy a karácsonyi dekort jan.6-án KÖTELEZŐ leszedni??? Ha én a nyár közepén akarok hópelyheket az ablakomra, akkor a nyár közepén teszem ki és ott is maradt volna még akkor is, amikor otthon laktam, mert anyám soha nem ment be szó nélkül a szobámba és dobott ki bármit.

Kérdező: mond meg anyudnak, hogy te még szívesen nézegetted volna még, nem esett jól, hogy leszedte és elégette, legközelebb ne tegyen ilyet. Elégetni a cuccait nem kell.

2014. jan. 11. 12:07
 14/17 A kérdező kommentje:

20 éves vagy.

Egyszer sem szólt,mhogy szedjem le, da ha szólt is volna, az az én szobám, majd én eldöntöm, hogy mikor szedem le..

2014. jan. 11. 12:36
 15/17 anonim ***** válasza:
72%

Ki érdekel január 6?

Nekünk még áll a fa,nem pereg még mindig,sajnálom leszedni,olyan szép.

A dekor is fenn van,kisátalakitással egész tél végéig fennlesz,utána lesz helyette tavaszi.

Mérgemben én is tűzre dodtam volna valami kedvencét,tuti.

2014. jan. 13. 09:31
 16/17 anonim ***** válasza:
25%
Akik itt bíztatgatják a kérdezöt, hogy égessen el valami értékes dolgát az anyjának, azok eklszlr is gondolkodjanak el, hogy egy összebarkácsolt papírdekorációnak nincs (pénzbeli) értéke, tehát teljesen eltúlzott lenne valami tényleges értéket megsemmisíteni "cserébe". Másrészt ha az anyja erre felszólítja, hogy menjen, ahová akar, akkor befogadjátok a kérdezöt? Mert ha a gyerekem bármi értékemet elégetne, akkor szedhetné a sátorfáját.
2014. jan. 13. 13:32
 17/17 anonim ***** válasza:
84%
Én bedurciznék, és pár napig nem szólnék hozzá, max ha kérdez vmit, egyszavas választ adok
2014. máj. 17. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!