Anyák ti szoktatok ilyet mondani a lányotoknak?
Figyelt kérdés
Valamit nem tudtam fizikábol és anya azt mondta hogy ha nem tanultam meg akkor ronda disznó vagyok. Ha szokatok ilyet mondani NE tegyétek mert kicsit sérült a...nem tudom mim de az biztos hogy sérült.2014. jan. 9. 21:47
3/11 anonim válasza:
Tanulj kislány, hátha rájössz hogy mid sérült.
4/11 anonim válasza:
Dehogyis mond egy normális anya ilyet. Csak sajnos van, akinek nincs más ötlete a motiválásra. Nem vagy ronda disznó, de azért tanuld meg a fizikát.
5/11 anonim válasza:
A lelki világod sérült. De javaslom, hogy tanulj és nem fog ilyet mondani.
6/11 anonim válasza:
Nekem is mondott ilyet sertés anyám még zsenge malac koromban és igaza volt aki nem tanul fizikát az ronda-moslékot sem érdemel!
7/11 anonim válasza:
Szerintem egy anyának nem kéne ilyet mondani a gyerekére, akármit is csinál. Szebben is meg lehet ezt fogalmazni. Az én anyám pl. önzőnek is titulál, pedig egyáltalán nem vagyok az, csak marhára nem ismer, mert nem törődik velem. :(
8/11 anonim válasza:
Lemaradt: Szóval ne vedd magadra.
9/11 anonim válasza:
Húgomra néha illene a jelző, de mégsem mondom, sem én, sem anyukánk. Ez egy olyan dolog, hogy amit nem kapnál szívesen, azt nem is adod. Jót akar neked, de te saját magadnak ezt megakadályozod, emiatt ideges lesz, és nem tudja kezelni ezt. Ilyenkor pedig kimondja az első szót, ami kifejezi a dühét. Próbálj meg tényleg rendesen viselkedni, tanulni, és nem komolyan venni ezeket a szavakat.
10/11 anonim válasza:
Mindenkinél elszakadhat a cérna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!