Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon hianyzik a csaladom;...

Nagyon hianyzik a csaladom; hogy csillapitsam a honvagyat?

Figyelt kérdés

Most vagyok elso eves egyetemista. Tavaly elkezdtem egy egyetemet, de nem oda akartam menni, ezert 3 honap utan abbahagytam. Majd felveteliztem oda, ahova szerettem volna tavaly is. Most itt vagyok, de annyira hianyoznak az otthoniak. Tanulas mellett egesz nap sirok. Az egyetem is ratezz egy lapattal, annyira stresszes is vagyok. Tavaly is tulajdonkeppen azert hagytam abba az egyetemet, mert honvagyam volt, es csak 2 hetente tudok hazajarni. Ezen felul 3 eve tetszik egy fiu, aki ott lakik, ahol en a szuleimmel lakok, es igaz, hogy nem jarunk, de erzem, hogy nem vagyok kozombos szamara, es vagyok arra, hogy neha lassam. Nem tudom mit tegyek, a szuleimnek ezeket nem merem elmondani.

21L

2014. jan. 8. 12:06
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Szia! Már letelt az időd! Hogy alakult a dolog?
2021. máj. 13. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!