Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van egy titkom és nem szeretné...

Van egy titkom és nem szeretném, hogyha a szüleim megtudnák. Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Igazából nincsen ezzel semmi rossz szándékom, mert mát minden rendben. Csak nem akarom hogyha csalódnának bennem. Néhány osztálytársamnak elmondtam akik elmondták másnak is. És attól félek, hogy ők elmondják a szüleiknek, akik pedig az én szüleimnek. Szerintetek mit tegyek?

2014. jan. 7. 09:10
 1/9 anonim ***** válasza:

Bízz a csodában, hogy nem jut a fülükbe.

De ha biztosra akarsz menni, akkor előzd meg a bajt, és mondd el nekik mielőtt mástól tudnák meg. A pletyka gyorsan terjed.

Mi az a rettenetes titok?

2014. jan. 7. 09:12
 2/9 anonim ***** válasza:

Azt mondják, hogy amit ketten tudnak, az már nem titok.

Most már csak imádkozni tudsz, hogy ki ne tudódjon.

2014. jan. 7. 09:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Úgy néz ki, hogy a titkod már nem igazán titok. Sok mindent nem tudsz tenni. Megkérheted az osztálytársaidat, hogy ne mondják el a szüleiknek, de ennek az a hátulütője, hogy lehet, hogy pont emiatt fogják elmondani. A másik dolog amit tehetsz, hogy mégiscsak elmondod a szüleidnek megelőzve másokat.
2014. jan. 7. 09:14
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

nem, neked nincs titkod ... akkor lenne, ha nem mondtad volna el már másnak ... ha te nem tudod magadban tartani a saját titkod, akkor hogyan várod el mástól, hogy magában tartsa?

egyébként lehet, hogy csak számodra olyan nagy titok, más nem fog vele foglalkozni, főleg a felnőttek

2014. jan. 7. 09:20
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi a titkod, de lehet nem olyan nagy dolog, mint amennyire félsz attól, hogy megtudják.

Nem lehet, hogy könnyebb lenne a lelkednek, ha eléjük állsz és te magad mondod el? Egyrészt megkönnyebbülsz, másrészt sokkal jobb, ha a te verziódat hallják, mintha a Gizike elmondaná a Mónikának, ő továbbadná a Terikének, aki elmesélné az anyukájának, ő meg a tiednek, aztán az apró titokból a végén egész rémtörténet lesz, mire a szülőkhöz ér.

2014. jan. 7. 09:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Mi titkod? Most már úgy is mindegy, mert kifecsegted az osztálytársaidnak.
2014. jan. 7. 09:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor jobban jársz ha te mondod el.Mert ha sok szájon át jut el anyádékhoz az már igen ferdített lesz.Azt meg tanuld meg soha ne mondj el titkot amivel valaha is vissza élhetnek.Amit csak te tudsz abból nem lesz pletyka
2014. jan. 7. 09:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Tanulj ebböl az esetböl Mást nem tehetsz.
2014. jan. 7. 09:45
 9/9 MrPifta ***** válasza:
A legjobb, ha őszinte vagy a szüleiddel. Tudom, nekem is jobb lett az életem mióta előbújtam.
2014. jan. 7. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!