Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem képes megérteni az...

Miért nem képes megérteni az apám, hogy én nem akarok tőle semmit, nem akarok vele kapcsolatban lenni, kommunikálni?

Figyelt kérdés
nem akarok vele beszélni, találkozni se akarok vele (igaz ezt nehezen oldom meg mivel egy házban lakunk), nem akarok a társaságába lenni. Egyszerűen képtelen vagyok neki válaszolni normálisan. Minden oké lenne ha békén hagyna de egyszerűen képtelen, mindig beszél hozzám pláne akkor amikor betudja bizonyítani hogy mi milyen szemétládák vagyunk vele.... tudja hogy nem akarok vele beszélni és milyen vagyok ilyenkor és direkt akkor csinálja ezt amikor nagyapámék kint vannak, akik persze mellette állnak hiába mondom neki el milyen ember igazából mintha fél nap alatt el is felejtenék...
2014. jan. 1. 14:54
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
első válaszoló, nem tudom mi a baj a stílusommal de szerintem ha veled is ilyenek történtek volna hasonlóan vélekednél
2014. jan. 1. 15:16
 12/15 anonim ***** válasza:
Haver ezzel kellet volna kezdened,amit leírtál a későbbiekben!Az én ötletem,hogy kezd el élni a saját életed,vele csak pirosbetűs ünnepeken tartsd a kapcsolatot,de lehetőleg keress valami munkát Pesten ami az ünnepek alatt is leköt,így nem kell haza menni.Sok sikert a további életben,olvasgasd a lekizóna.hut sok jó dolog van azon a honlapon.
2014. jan. 1. 15:18
 13/15 A kérdező kommentje:

köszönöm, megnézem majd azt a weboldalt.

Anyumat sajnálom, neki is teljesen tönkretette az életét. Húgommal meg nem tudom mi lesz ő még csak 13 éves...

2014. jan. 1. 15:23
 14/15 A kérdező kommentje:
Munkával kapcsolatban nagyon kevés önbizalmam van, elmúlt 2-3 évben csak úgy melóztam, hogy ő is ott volt és folyamatosan éreztette velem hogy én nem csinálom jól amit, és nem egyszer volt olyan, hogy nem tudnám úgyse csinálni ezt megmondta illetve átvette helyettem a melót hogy inkább én hagyjam.... ezt mégis egy ember akinek alig van munkatapasztalata, szinte első olyan melója amiért fizetést kap, hogy éli meg??? De tudom muszáj találnom valamit és bíznom kell valahogy önmagamban, mert alapvetően egy értelmes embernek tartom magamat csak önbizalmam nincs, semennyi
2014. jan. 1. 15:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Szia Kérdező! Együtt érzek veled. Nekem is ilyen az apám. Anyum felakasztotta magát miatta, a rokonok elfordultak tőlünk én meg ott maradtam neki kiszolgáltatva. Nagy nehezen beláttam, hogy ő már ilyen marad, mert nem akar megváltozni. Elköltöztem otthonról. Dolgozom ő meg zaklat, ami nagyon megvisel. Érzelmi zsarolással akarja elérni, hogy hazamenjek. Azt akarja, hogy tartsam el, mert ő nem dolgozik. Én már 30 vagyok. Nagyon sokat elvett az életemből az apám. Nekem se volt és nem is lesz apám, ahogy neked se. Felejtsd el azt az embert.
2014. szept. 10. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!