Engem se engedtek sehová 16 évesen. Évekig az volt a szilvesteri program, hogy otthon ültünk és néztük a TV-t.
Idén először töltöm máshol a szilveszert, de most sem buliban, hanem otthon a páromnál.
Anyuék mondjuk így se akartak elengedni....
20l
2013. dec. 31. 16:48
12/17 anonim válasza:
Én 17 éves lány vagyok és így sem engednek a szüleim, mert féltenek, hogy nagyon szép vagyok, és sok fiú majd rám mászik...és ettől akarnak megóvni a "sok részeges hülyétől"...2 napig lázadtam...aztán mostanra beletörődtem...és látom, hogy nem vagyok egyedül akit nem engednek...nekem is megmondták..."majd ha 18 leszel"... Én azt mondom, hogy foglald el magad, állíts magadnak össze egy csajos estét....gyertyafényes fürdőzés, újévi fogadalmak leírása, ilyesmik :)
2013. dec. 31. 17:51
13/17 anonim válasza:
Én 16 éves vagyok, és a barátommal töltöm a szilvesztert kettesben.:) Először még nem nagyon akartak elengedni, de mivel ismerik a barátomat és a szüleit is nagyjából ezért elengedtek. Annyi a feltétel hogy fel kell őket hívjam boldog újévet kívánni:D.
2013. dec. 31. 18:11
14/17 anonim válasza:
Én nem vagyok szülő, viszont egy korú veled. És én is mindig otthon töltöm a szilvesztert, mondjuk én nem is nagyon akarok elmenni sehova :)
2014. jan. 1. 08:33
15/17 anonim válasza:
16 évesen a barátomnál voltam, vele töltöttem a szilvesztert :)
2014. jan. 1. 09:54
16/17 anonim válasza:
Én az ágyban csucsukálva töltöttem, de az anyámnak sehogy se vagyok jó... :"D 16L
2014. jan. 1. 14:20
17/17 anonim válasza:
Engem két helyre is hívtak most. Baráti társasággal egy bárba, illetve házi buliba. A báros társaságot anya annyira nem ismeri, a házibuliból viszont szinte mindenkit ismer (főleg osztálytársak lesznek) mégsem enged el.
Most úgy néz ki egy barátnőmmel ketten csajos estét fogunk tartani náluk, a szülei is ott lesznek de igyekszünk hangulatot teremteni, ha kreatív vagy így is jól telhet az este, én legalábbis próbálom pozitívan felfogni! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!