Az anyám nem hagy élni, ti mit tennétek?
Amíg nála laksz, amíg ő tart el, és amíg 18 éves nem vagy, addig ők dirigálnak.
Mindenki átment ezen. Túléltük, azok az emberek nincsenek az életünkben már, de a szüleink még igen.
Szexelni bárhol és bármikor tudnak, nem kell ahhoz együtt aludni sem, szóval ez nagy hülyeség indoknak. 16 évesen én is együtt aludhattam a párommal, több hónapot töltöttünk úgy, hogy nem volt szex...
Én megengedném a lányomnak, mert hosszú a kapcsolata, normálisan tanul, rendes és inkább töltse a szilveszter estét a barátjánál, minthogy éjfél után kelljen hazakísérni őt a sok részeg között, aztán meg szegény srác menjen gyalog haza...
Én még újra próbálkoznék, mondogatnám az érveimet, hogy már hosszú kapcsolat, mégiscsak szilveszter van és te nem házibuliba meg szórakozóhelyre mész riszálni magad, mint a korodbeliek, hanem a pároddal szeretnél aludni, mert annak az érzése teljesen más, mint egy sima együtt töltött napnak. Egyszerűen egy új élmény a kedvesed mellett kelni. 19L
A kapcsolatom nagyon jó a barátommal, csak az együttalvás élménye hiányzik. Itt nem a szexről van szó, csak szeretném mellette indítani az új évet, szeretnék vele ébredni.
Anya más dolgokban sem engedékeny, tényleg nehezen fogadja el, hogy már nem kisgyerek vagyok.
Azonban most összezavarodtam és egy kicsit át kell értékelnem mindent, amit mondtam, ugyanis az előbb beállított azzal, hogy mégis elenged...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!