Szerintetek miért van ezen az oldalon ennyi panasz az anyákra?
Nagyon sok olyan kérdést olvasok itt naponta, ami arról szól, hogy a tizen- és huszonévesek nem jönnek ki az anyjukkal, mert azok folyamatosan ordibálnak velük, nem értik meg őket, akaratosak, stb. Én is tettem fel hasonló kérdést korábban, a mai napig vannak hasonló ügyeink itthon, de így is meglep, hogy ennyire sok a "hasonló" probléma. Mert az egy dolog, hogy az én anyámmal nagyon nehéz kijönni a mindennapokban, de fene gondolta, hogy ez majdhogynem általános jelenség. Miért jön ez elő ilyen sokszor szerintetek? Ennyire nagy rajtuk a nyomás? Ennyire belefeledkeznek a mindennapi bajokba, hogy nem veszik észre, hogy közben eltávolodnak a gyerekeiktől, akik elvileg az életük értelmét jelentenék számukra?
(Most tekintsünk el az "anyám nem vesz nekem ájfónt és nem engedi, hogy a Páromnál aludjak 13 évesen" esetektől, inkább koncentráljunk a komolyabb, beszámíthatóbb kérdésekre.)
Azért, mert sok nem jó és még több rossz anya van- hiába képzeli azt magárül, hogy ő aztán jó. A gyerek NEM MER máshol megnyílvánulni, nem meri kiadni magából a feszültséget, ami folyton rajta csattan (lévén. hogy a családokban a gyereken sokszor csattan a felnőttek feszkója, amit ők nemiegn adhtanka vissza, hiszen azt "ütnék", akitől a létük, a megélhetésük függ).
Rengetel elhagynaoló szülő van, rengeteg égetnivalóan gonosz szülő. ITT elmondhatják a panaszaikat, és ha megoldást nem is mindig találunk rá, legalább kiírták magukból.
Olvastad a Délmagyarország nemrégi cikkében azt a cikket, amely azt taglalja, hogy egy 15 éves kiskölyök december 24-én ESTE, szenteste egyedül kóborolt az utcákon, és - nyílván dühében, fájdalmában és elhagyatottságában - 50 db autót tört fel?
Szerinted ki a felelős ezért? A SZÜLŐJE! A gyereket kicsapják a francba - még jó, hogy szegényke nem lett öngyilkos! - és az 50 autóért ő maga fog fizetni (ami jogos, csak az nem, hogy vele vitetik el a családi balhét.)
Kérdezem én: mi a büdös francnak csinál valaki kölköt, ha így "neveli"? És teli van itt is a net azzal, hogy 19-20 évesen majd megveszik a leányzó, hogy babáááááát akar, de azonnal!
Szóval, azért van ennyi panasz az anyákra, mert ennyi a rossz anya, aki panaszt érdemel. A jó anyákra nemigen szoktak panaszkodni. Nincs miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!