Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is baj, ha nem törlöm az esküvői képeimet az egyik közösségi oldalon?
Új párodat biztos zavarja,én ő érte megtenném,akármit mond.
(Kicsit álszent is,új kapcsolat mellett)
Nem vagyok híve (nagyon nem), hogy minden képet, élet eseményt meg KELL osztani bármelyik közösségi oldalon.
Te életed, nem tartozik minden másokra.
Őrízd a szívedben. Nem kell kirakni, attól, hogy az életed része, még bánthatja a barátodat,vagy bárki mást.
Az ilyen oldalakkal, ahol a legintimebb, magánjellegű ínformációkat megosztják, akaratuk ellenére is megbánthatnak másokat.
Hát nem sokáig gyászoltad szegényt...Csak azt nem értem, ha ennyire nem volt fontos az emléke, h egy éven belül már be is pasiztál, akkor, miért vannak fent a képei.
Töröld már ki, légyszí.
Érdekes emberke vagy.Egy éve halt meg a férjed de már új kapcsolatod van,de az esküvői képeidet nem akarod törölni. :/
Lehet hogy nem szereted eléggé a mostani párodat? Ezt azért mondom,mert ha szeretnéd akkor megtudnál válni a képeitektől.Amúgyse hiszem hogy nem gyászolod...Lehet hogy azért van új kapcsolatod, mert nem akartál egyedül maradni?
Ha tényleg szereted a mostani párodat akkor hogyan tudod elnézni a volt férjedet az oldaladon? Nem zavar,hogy esetleg zavarja a párodat?
Megoldás: Vagy töröld a képeket és temesd el magadban a volt férjedet és csak a mostani párodra koncentrálj! Ha ezt nem tudod megtenni valld be,nem szereted úgy a párodat mint a volt férjedet! Vagy ne töröld a képeidet és tégy úgy mintha nem tudnád hogy ott vannak a képeitek.Folytass struccpolitikát és tégy mindent úgy ahogyan eddig!
Egy évig szokott tartani a gyászidőszak, nem értem hogy miért lenne furcsa hogy új kapcsolata van. Meggyászolta, megsiratta, de szerintem a férje sem akarta volna hogy élete végéig feketébe öltözve sírjon otthon a sötét sarokban.
Nem azt írta hogy a temetés után két héttel minden éjjel mással hált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!