Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jelentsem be a közösségi oldalon, hogy esküvőnk lesz? Mit írjak ki?
Valaki pisztolyt tart a fejedhez, hogy ki kell írnod?
Szerintem külön mindenkinek, akivel nem tudsz majd személyesen találkozni, küldjél mailban meghívót, ha szeretnéd, hogy jöjjenek.
Muszáj azt minden ismerősöddel közölni?
Kezeden a csilli-villi gyűrű, rázoomolsz szépen a telefonnal, lefényképezed, feltöltöd, mosolygósfej kíséretében kiposztolod a képeket és várod a lájkokat meg a gratulációkat. És elhiszed, hogy mind őszinte.
Nem értem miért kell ezt így kinyilvánítani. Akik fontosak számodra azoknak elküldöd pm-ben vagy megadod, hogy csak ők láthassák. A többieket meg úgysem érdekli.
Ettől komolyan jobb lesz, ha mit tudom én hány ember is elolvassa?
Olyan ujjra zoomolós képet mennyit láttam már facen te jó ég....
De tényleg minek írod ki? Akivel olyan a viszonyod az úgyis tudja, aki meg facen akar csámcsogni az úgysem őszinte. Ez ilyen dicsekvés feeling nem? De amúgy rakd ki hogy jegyben vagy a pároddal és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!