SZülők! Hány éves fiút, lányt engednétek elsőzör felnőtt kíséret nélkül akárhova is elmenni?
Én mondjuk 15-16 évesen már mehettem,de nem egymagam hanem haverokkal...Viszont azt már most tudom,hogy a gyerekemmel harcba leszünk ez végett mert mire ő 16 lesz addigra a Világ még mocskosabb lesz mint most.Az én időmben még lehetett játszani is az utcán most meg a kapun kívülre se lehet engedni a gyereket egyedül.
30/N
Tényleg lehet?Pedig én még nem nagyon láttam olyan rockert aki szín tisztán tombolt volna!
Akkor én nagyon rossz helyeken jártam eddig ezek szerint! :-D
Amúgy én meg pont az gondolom,hogy a rock zenét nem lehet elviselni csak droggal,vagy piásan.
De nem vagyunk egyformák.Ja és ne értsd félre nem vagyok disco párti sem.
#16, asszem eltértünk a témától, de ha te nem jársz rock-koncerte, akkor hol láttál volna bármiylen rockert akárhogyan is tombolni?:)
Nyugat-Európai körkép, mondjuk Anglia.
A rockkoncert színhelyéről megy hazafelé a rockerruhába öltözött népség, többezren meglehetősen csendben a létszámukhoz képest.
a tucctuccnightclubbok előtt sorakozik a ribihadsereg meg a pávagárda, s az ő bulijuk ELŐTT már ordítoznak, mint a sakál,. hőbölögnek, bőgnek mint a tehén.
Két külön világ. Rockkoncerten láttam apát a 8-év körüli gyerekével, s beengedik! Diszkóba beengednék a 8 éves gyereket bárkivel is? No és miért nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!