Állandóan egyszerre esik nekem az egész család. Miért
van ez?
Figyelt kérdés
Ha valakinek bármi baja van velem, akkor mindenki egyszerre ugrik nekem. Akármi is a probléma. Ha csak annyit hallanak a többiek, hogy valaki ingerülten beszél velem, akkor ha azt se tudják, miről van szó, akkor is mind egyszerre ugranak nekem és akármit is mondok, sosem adnak nekem igazat. Amikor meg próbálom nekik megmagyarázni, akkor meg azt mondják rám, hogy én mindent jól kimagyarázok. Már az egész családban ez van:( Még az is elkezdett ellenem fordulni, akiről eddig azt hittem, hogy nem hagy cserben.:( Ma reggel próbáltam ezt megbeszélni a szüleimmel, de nem kaptam semmi értelmes választ, sőt, még le is toltak, ők is nekem estek, anyám teljesen ingerült lett, apám pedig ennek a hatására elkezdett piszkálni és inkább el is jöttem onnan, mert ennek így semmi értelme. Sajnos nemcsak a szűk családi kör ilyen, hanem lassan az egész. Kivételeznek velem, de rossz értelemben. Van egy rakás unokatesóm és ők is nagyon ellenségesek lettek velem, pedig nem követtem el senki ellen semmit!!! Mi lehet a baj? Miért csinálják ezt velem? Úgy érzem, mindenki cserben hagyott és nem jelentek nekik semmit.
Egy volt osztálytársam is összeszedett egy gazdag csávót, szerelmes belé, a csávó is belé.
Mindenféleképpen próbáld ezt meg. Főleg így, hogy ahogy a szavaidból kiderül, jelenleg nincs is párkapcsolatod.
Menj el pár felkapott pesti szórakozóhelyre. Tele vannak az ilyenek pénzes csávókkal. Ahogy csórókkal próbálkozol, miért ne próbálkozhatnál gazdaggal? Csak minél előbb kezd el, most vagy fiatal.
Lesz amikor röhögve gondolsz vissza erre az időszakra miközben vezeted a BMW X6-ot és meglátod az úton az egyik mostani rossz akaródat...
A többit rád bízom (6)
2013. dec. 27. 12:41
12/19 A kérdező kommentje:
Még mindig hülyeségeket beszélsz...nem fogok gazdag csávókra vadászni, mert a saját erőmből fogom előteremteni magamnak a gazdagságot, nem pedig valakin felkapaszkodva. Nekem ez fontos. Nem kell gazdag pali, mert egy szakadék lenne közöttünk. Csak azért meg párkapcsolat se kell, hogy ne legyek egyedül.
2013. dec. 27. 12:43
13/19 anonim válasza:
Ahogy gondolod, de ezzel meg is van a válasz, hogy miért ilyen a helyzeted.
Túl sokat törődsz másokkal, véleményükkel, stb.. Alapvetően nagyon függesz másoktól. Le kell őket szarni. Kit érdekel. Dumáljanak amit akarnak, csesztessenek.. Ha látják rajtad, hogy leszarod, abbahagyják..
Ugyanez van ezzel a dologgal is. Senki nem fogja látni h miből van ez meg miből van az. Mész az utcán egy luxusautóval a hideg mínusz 10 fokos télben egy buszmegálló mellett, mindenki csak rohadtul irigyel maximum, ennél többet nem lát senki.
Ezek az elvek sajnos hülyeségek, ha az ember maga nem bírja megvalósítani. És nem szégyen ha nem bírja. Sajnos én se születtem jó helyre..
Változtatni kell és boldogan ÉLNI bármilyen eszközzel.
2013. dec. 27. 12:58
14/19 A kérdező kommentje:
Te komolyan nem érted, de szerintem kár is magyarázni, mert nem fog leesni. És ki az a hülye, akit nem érdekel, hogy mit mond a családja, vagy bárki más? Alapvető vágy az emberekben, hogy tartozzanak valahová, egy alap ösztön és ettől senki nem tud megszabadulni, max letagadni és verni a mellét, hogy ő milyen nagyszerű, meg senki véleménye nem érdekli.
2013. dec. 27. 13:02
15/19 anonim válasza:
Így van.
Engem speciel egyáltalán nem érdekel a családom. Se mások véleménye, semmi.
És igen, boldog voltam teljesen mikor volt egy gazdag barátnőm és velük laktam.
2013. dec. 27. 13:08
16/19 A kérdező kommentje:
Volt már gazdag párom, kettő is, de egyik mellett se voltam boldog. Mindkettő sunyi volt és felszínes. Ez van, ilyen az, amikor valaki rózsaszín burokban nőtt fel.
2013. dec. 27. 13:34
17/19 A kérdező kommentje:
Jobban mondva az egyik nem, de akkor is egy barom volt.
2013. dec. 27. 13:34
18/19 anonim válasza:
"Ha valakinek bármi baja van velem, akkor mindenki egyszerre ugrik nekem. Akármi is a probléma."
És biztos, hogy jól látod? Úgy értem, ha mmindenki szembe jön velem az autópályán, akkor elkezdek gyanakodni, hogy én vagyok rossz sávban.
2013. dec. 28. 20:23
19/19 A kérdező kommentje:
Na ez az, amit nehéz kiszűrni. Most pont ezen gondolkoztam. Mert az egyik fele tényleg igazságtalanul baszogat mindennel, viszont a másik felének meg igaza van...csak az a baj, hogy ez mindig utólag derül ki. Vagy hosszas gondolkozás után, vagy azért, mert bevallja, hogy csak rajtam csattant a mérge. Nehéz ezt kihámozni, mert olyan dologból is kiindulhat veszekedés, amit én rontok el, de képtelenek normálisan elmagyarázni, hogy mit csinálok rosszul.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!