Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lefordítaná ezt valaki nekem?...

Lefordítaná ezt valaki nekem? Hiper sürgős!

Figyelt kérdés

Már vagy 5 éve nem beszélünk egymással ezért apám a szócsövem,de egy kukkot se értek belőle!A másodfokú ítéletben is fele-fele,arányban van nálam a gyerkőc,de így megkeverni...Mit akar most elvégre sürgősségibe kell a válasz!Felpontozok mindenkit az egekig,csak dekódoljuk már.Most 26-án vigyem is vissza,vagy mi van???Na meg szilveszter este furikázzak 200km-t!A kommunikáció vele az felejtős!:

"Kedves xxxxx!

Édesapád kéréséhez, miszerint szeretnétek Katalint a december 26-tól folytatólagosan elvinni, hozzájárulok.

Katalint 26-án reggel 9-től el lehet vinni. Este 19 órára kellene visszahozni, de van 2 óra minuszom, így 21 órára tolódik az időpont. A szünet második fele a tied, ez átjön ide, de reggel helyett Katalin marad, és 31-én 18-órára kell visszahoznod. Ebből kifolyólag keletkezik 12 óra +-otok. ezért azt kérem, hogy 6 vasárnapon keresztül 18 óra helyett 16 órára hozzátok haza, így még időben tudok vele készülni a hétfői napra. Így összeérnek az időpontok.

Kérem a visszajelzést, hogy megfelelnek-e a fentiek.

Kellemes ünnepeket kívánunk mindenkinek.

xxxxxxxxx

2013. dec. 24. 14:22
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
na figyi..akkor számoljunk mi is....most csak a szünetről beszélünk, vagyis amikor 'jogasan nálad 26-tól lehetett volna a kislány..26-án reggel 9-től este 9-ig (12 óra). Ekkorra már at exednél kellene lenni, de nálad marad egész este 9-zől másnap reggel gondolom 9-ig (itt keletkezik a +12 órád)..és mivel kértétek hogy hadd maradjon nálad, ezért majd csak 31-én 18-ra kell vissza vinni. Azt a +12 órát a leírtak alapján akarja levonni! ..Amugy akkor most a kislány ukrajnába lakik vagy itthon?
2013. dec. 24. 15:27
 22/34 anonim ***** válasza:
Én már azt nem értettem amit te írtál le az első bekezdésben....
2013. dec. 24. 15:36
 23/34 A kérdező kommentje:
Most épp Pesten,de az Ukrán határról jöttek:),amúgy szerencsétlen gyereknek 4 ovija volt és egy iskolája idáig.annyit költözködtek az új férjével.Na most úgy van leszabályozva,hogy páratlan év ünnepek,szünetek első fele az övé,nincs se hétvége semmi,páros évben meg fordítva,beleértve a szentestét is,tehát 26-án hogy vinném vissza még aznap?A szilveszter,meg piros betűs ünnep???
2013. dec. 24. 15:41
 24/34 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik, neked leginkább a szilveszterrel van bajod. Van akkorra valami programod?
2013. dec. 24. 15:44
 25/34 anonim ***** válasza:
A szilveszter nem piros betűs ünnep, szimpla munkanap. Január 1 az ünnepnap.
2013. dec. 24. 15:44
 26/34 anonim ***** válasza:

Én valalami ilyesmit válaszolnék: "igen, így megfelel. 26-án reggel 9-re megyek Katalinért és 31-én 18 órára viszem haza."

A későbbi hétvégék megfelelnek így neked? Ha igen, azt is írd bele hogy tudomásul veszed és a következő 6 vasárnapon 16 órára viszed haza a gyereket.

2013. dec. 24. 15:48
 27/34 A kérdező kommentje:
A szilveszter is csak egy nap és az jár nekem,ha kimatekozzuk rendesen és nem ünnep,csak próbálkozik valamivel megint...hm végül is 0.00-től meg már piros betűs nap van így viszont az is feleződne.és az meg 12.00-tól járna 23.59-ig:),belegondolva tök jó ez az ítélet is...mert 2-án meg hozhatnám megint el.!Na jó az lesz,hogy 26-tól 1-ig és lesz ami lesz!Feljelent megint már nem érdekel!
2013. dec. 24. 15:54
 28/34 anonim ***** válasza:
Inkább írd meg neki, hogy január 1-ből is jár neked 12 óra, arra a 12 órára mikor kapod meg a gyereked.
2013. dec. 24. 15:56
 29/34 anonim ***** válasza:

Szerintem is jogász írhatta a szöveget

Teljesen olyan

2013. dec. 24. 15:58
 30/34 anonim ***** válasza:
Ez egy rémálom komolyan
2013. dec. 24. 15:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!