Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lefordítaná ezt valaki nekem?...

Lefordítaná ezt valaki nekem? Hiper sürgős!

Figyelt kérdés

Már vagy 5 éve nem beszélünk egymással ezért apám a szócsövem,de egy kukkot se értek belőle!A másodfokú ítéletben is fele-fele,arányban van nálam a gyerkőc,de így megkeverni...Mit akar most elvégre sürgősségibe kell a válasz!Felpontozok mindenkit az egekig,csak dekódoljuk már.Most 26-án vigyem is vissza,vagy mi van???Na meg szilveszter este furikázzak 200km-t!A kommunikáció vele az felejtős!:

"Kedves xxxxx!

Édesapád kéréséhez, miszerint szeretnétek Katalint a december 26-tól folytatólagosan elvinni, hozzájárulok.

Katalint 26-án reggel 9-től el lehet vinni. Este 19 órára kellene visszahozni, de van 2 óra minuszom, így 21 órára tolódik az időpont. A szünet második fele a tied, ez átjön ide, de reggel helyett Katalin marad, és 31-én 18-órára kell visszahoznod. Ebből kifolyólag keletkezik 12 óra +-otok. ezért azt kérem, hogy 6 vasárnapon keresztül 18 óra helyett 16 órára hozzátok haza, így még időben tudok vele készülni a hétfői napra. Így összeérnek az időpontok.

Kérem a visszajelzést, hogy megfelelnek-e a fentiek.

Kellemes ünnepeket kívánunk mindenkinek.

xxxxxxxxx

2013. dec. 24. 14:22
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
ez az,hogy én is úgy vagyok vele,hogy "szerintem" meg "valószínűleg",de 15 nap az iskolai szünet,az sehogy se jön ki nekem szilveszter estére,na meg ezt hogy képzeli már?elcuccolt 100km-re oda-vissza 200..Ilyenekkel szívat egyfolytában!Ne legyek bepöccenve?Meg parancsolgat stb..azzal,hogy engem szivat ki issza meg a levét,az időpontjaival?Persze,hogy a gyerekem.Volt egy óratekergetés azt is belevehetné....mégis mit válaszoljak?Ilyen levélre..áh!
2013. dec. 24. 14:50
 12/34 anonim ***** válasza:

Biztos külföldre kell menni érte

amiért ennyire bonyolult

2013. dec. 24. 14:50
 13/34 anonim ***** válasza:

Nem tudom- neked kéne eldönteni, akarod-e látni

a lányod vagy nem- Meg persze, mikor érsz rá-

Ha nem érsz rá végig, akkor csak azokat a napokat írd meg neki vissza, amikor biztos ráérsz (ez lehet kevesebb is mint amit az "exed" leírt)

2013. dec. 24. 14:53
 14/34 anonim ***** válasza:
Mivel a szünet 2 hetes..gondolom a kislány már 23 óta (kb, még 21 v 22) van nálad..iskolába 6-án kell menni nem? ha 23-31-ig nálad van..az pont a fele a 15 napnak nem?
2013. dec. 24. 14:54
 15/34 A kérdező kommentje:
14-es 26-tól "adja" 26+7=Elseje. Nekem ez a legkézenfekvőbb.
2013. dec. 24. 15:00
 16/34 anonim ***** válasza:
26-tól 31-ig engedélyezi h nálad legyen, ha nem értesz vele egyet reklamálj! Írd le h neked milyen dátum hány órától--milyen dátum hány óráig lenne elfogadható!
2013. dec. 24. 15:07
 17/34 anonim ***** válasza:

Harmincadika hétfő

Harmincegyedike kedd

(Elseje szerda) Neked meg még kedden vissza kéne furikázni

2013. dec. 24. 15:08
 18/34 anonim ***** válasza:

Ez összesen öt-hat nap

(huszonhatodika csütörtök)

2013. dec. 24. 15:10
 19/34 A kérdező kommentje:
9-es,akkor az 19 óra meg a 21 óra az mi?Mert az első mondatban írja folyamatost,utána meg ezeket az órákat!Hát emberek ebből azt hiszem megint "háború" lesz!Szokott trükközni minden egyes levéllel,de most nem látom,hogy mi az?!Csak az orosz akkcentust,mert ezt tuti nem ő írta,hanem valami jogász,vagy matek tanár...
2013. dec. 24. 15:14
 20/34 A kérdező kommentje:
18-as hoppá!kivette a 7 végét,mert minden páros hétvége az enyém,kezd alakulni a matek,kösz!Ez hiba,neki!De a második harmadik mondat akkor se esik le.
2013. dec. 24. 15:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!