Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lefordítaná ezt valaki nekem?...

Lefordítaná ezt valaki nekem? Hiper sürgős!

Figyelt kérdés

Már vagy 5 éve nem beszélünk egymással ezért apám a szócsövem,de egy kukkot se értek belőle!A másodfokú ítéletben is fele-fele,arányban van nálam a gyerkőc,de így megkeverni...Mit akar most elvégre sürgősségibe kell a válasz!Felpontozok mindenkit az egekig,csak dekódoljuk már.Most 26-án vigyem is vissza,vagy mi van???Na meg szilveszter este furikázzak 200km-t!A kommunikáció vele az felejtős!:

"Kedves xxxxx!

Édesapád kéréséhez, miszerint szeretnétek Katalint a december 26-tól folytatólagosan elvinni, hozzájárulok.

Katalint 26-án reggel 9-től el lehet vinni. Este 19 órára kellene visszahozni, de van 2 óra minuszom, így 21 órára tolódik az időpont. A szünet második fele a tied, ez átjön ide, de reggel helyett Katalin marad, és 31-én 18-órára kell visszahoznod. Ebből kifolyólag keletkezik 12 óra +-otok. ezért azt kérem, hogy 6 vasárnapon keresztül 18 óra helyett 16 órára hozzátok haza, így még időben tudok vele készülni a hétfői napra. Így összeérnek az időpontok.

Kérem a visszajelzést, hogy megfelelnek-e a fentiek.

Kellemes ünnepeket kívánunk mindenkinek.

xxxxxxxxx

2013. dec. 24. 14:22
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
Azt írta, hogy vidd vissza 26-án és ha ól értem este 9-re. De jó lenne ha megtanulnátok kommunikálni egymással legalább a gyerek érdekében. Apuka/anyuka pedig tanuljon meg értelmese fogalmazni is.
2013. dec. 24. 14:28
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
*jól
2013. dec. 24. 14:29
 3/34 anonim ***** válasza:
100%

*értelmesen

Nekem meg gépelni kéne megtanulnom...

2013. dec. 24. 14:31
 4/34 anonim ***** válasza:
73%
Nem, épp azt írta, h nem kell visszavinni, csak 31 estére- mert beleegyezik, h 26-tól folyTassa az ottlétet. Utána csak számolgatja, h ez hány órát jelent.
2013. dec. 24. 14:32
 5/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azt akarja mondani, hogy kértétek hogy a kislány 26-tól folyamatosan legyen nálatok.Ehhez hozzá járul. A téli szünet második fele lenne a tied, de akkor ez most árkerül az első felére..és végül 31-én 6-ra kellene visszavinned. Nektek ezek miatt az össze húzások miatt ( gondolom meg van h ki hány órát tölthet a gyerekkel) keletkezik 12 óra többlet, amit ő úgy szeretne levonni, hogy a megszokott 6 óra helyett 6 vasárnapon keresztül 4-re vigyétek vissza a kislány!

(Egyébként nem lennék a kislány helyében...az valami szörnyű :(..és nem tudtok érthetően beszélni egymással? :)

2013. dec. 24. 14:36
 6/34 anonim ***** válasza:
100%

Baxus, ez szornyu.... Orakat szamolgat.... "Keletkezik 12+".... Komolyan, en szegyenlem magam helyette is....

Amugy legalabb tizszer elolvastam de nem igazan ertheto. A legvaloszinubb az, hogy 26an 9tol nalad lehet a lany es 31en kell visszavinned este 6ra

2013. dec. 24. 14:38
 7/34 A kérdező kommentje:
"vidd vissza 26-án és ha jól értem este 9-re." na ez az,hogy te se érted sajna,lehetetlen vele kommunikálni,eléggé beszűkült ahhoz.Na meg a bíróság is beszabályozta,de mi ebben a trükk?Mert őszi szünetben is eljátszotta,pedig feketén fehéren le van írva,már lépek a gyámügy felé,elegem van abból,hogy mindig szivózik,elfogja veszteni a gyerekünket!!!Na de ezt meg se írtam,csak elmagyaráztam ,inkább kódoljuk már ki légyszíves!
2013. dec. 24. 14:38
 8/34 anonim ***** válasza:
Nem kell vissza vinned 26-án..többen írtuk már hogy 31-én este kell vissza vinned! Megengedte h nálad legyen, csak a szünet második fele, amikor eredetileg nálad lett volna azt most megcserélte a szünet első felével!
2013. dec. 24. 14:42
 9/34 anonim válasza:

Nekem tisztán érthető .

Dec.26-tól 9 órától dec.31-ig 18 óráig tiéd Katalin nevű gyermeked felügyelete.

Mivel van 12 óra plussz a te javadra, ezért azt kéri, hogy a következő 6 vasárnapon keresztül (12/6=2, tehát -2 óra vasárnaponként neked a felügyeletből 6 vasárnapon át !) 18 óra helyett ,16 órára vidd vissza a kicsit, így időben tudnak készülni a hétfőre!

Teljesen korrekt és ésszerű megbeszélés szerintem!

Ez tuti ezt jelenti!

Én elfogadnám!

Remélem segítettem !

2013. dec. 24. 14:47
 10/34 anonim ***** válasza:

Ne azt írd visszaneki, hogy "megfelelnek a fentiek",

hanem hogy dátum óra-tól dátum óráig lenne nálad

(és hogy az neki jó-e)

2013. dec. 24. 14:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!