Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy hozhattak anyosomek...

Hogy hozhattak anyosomek ilyen helyzetbe? Ti mit tennetek?

Figyelt kérdés

Anyosom ferje Kanadaban kapott munkat. A 12 eves lanyuk nem akar menni, ezert azt mondtak neki hogy beszelje meg velunk hogy hozzank koltozhessen. A ferjem nemet mondott. Azota megy az erzelmi zsarolas most a karacsonnyal.

Tenyleg mi vagyunk a rosszak? Be kene fogadnunk?

2013. dec. 23. 19:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
92%
Nem kéne befogadnotok, nem a ti gyereketek. Egy 12 éves gyereknek a szülei mellett a helye. Én meg se kérdeztem volna anyós helyében, hogy akar-e menni, megy és kész.
2013. dec. 23. 19:45
 2/19 anonim ***** válasza:
82%
Jogosan mondott nemet. Egy 12 éves gyerek csak azt érti, idegenbe mennek, ahol nincsenek ott az itthoni barátok, az iskola, stb. Ha idősebb lesz, még hálás is lesz azért a lehetőségért, amit a szüleitől kapott .
2013. dec. 23. 19:46
 3/19 anonim ***** válasza:
73%
1-esnek +1 szavazat.
2013. dec. 23. 19:47
 4/19 anonim ***** válasza:
14%
Ha a gyereket maradni akart akkor én befogadtam volna a ti helyetekben. Nem olyan kicsi egy 12éves, hogyne tudná mit akar,mx ha nem jön össze akkor is mehet a szülők után.
2013. dec. 23. 19:59
 5/19 anonim ***** válasza:
10%

Nem vagytok rosszak, de megértőek és emberbarátok sem.Ha nem sikerül a külföldi munka kár a 12 évest kimozdítani innen.

Kanadában hideg van, ráadásul innen Mo ról csak asztalosnak és favágónak mennek emberek, másról még nem hallottam. Ha itt is ez a helyzet nem csoda, hogy a 12 éves nem akar a medvék és a jeti mellé költözni.

2013. dec. 23. 20:14
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

A gyereknek vannak szülei, jó helyre kerül, nem kötelességetek egy 12 éves nagylányt befogadni és nevelni, nincs olyan nehéz helyzetben. Ráadásul ez egy jó lehetőség neki is. Senki ne mondja, hogy egy 12 éves gyerek már annyira tudja, mit akar az életben elérni és annyira tisztában van a lehetőségekkel.

Megérteném, ha nem tudnák a szülei nevelni, gondoskodni róla, de így semmi okát nem látom, hogy ezentúl nálatok kéne lakjon.

2013. dec. 23. 20:18
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát, pedig lehet nagyobb eséllyel indulna az életben, ha megtanulni folykékonyan egy nyelvet és látna egy kis világot. Egy 12 éves, pedig még gyerek, még nem tudja mit akar. Lehet két hét után sírva szaladna utánuk Kanadába. Egy ennyi idős kisgyereknek még a szüleire van szüksége.
2013. dec. 23. 20:19
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondoljátok komolyan! Mindenkinek magához kéne fogadni minden rokon gyereket, akinek nem tetszik, hogy a szülők elköltöznek?
2013. dec. 23. 20:20
 9/19 anonim ***** válasza:
76%
Enyém gyerek szintén 12 éves, röpdösne örömében ha Kanadába kellene költözni. Angolt érti, a fr-t imádja tanulni.
2013. dec. 23. 20:21
 10/19 A kérdező kommentje:
A ferjem nagyon sokat gondolkodott rajta, nem volt neki sem konnyu dontes. Egy 3 szobas lakasban elunk, most varjuk a masodik babank. Egy kiskamasznak nem epp idealis korulmenyek.
2013. dec. 23. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!