Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mindenkitől azt hallom hogy...

Mindenkitől azt hallom hogy szilveszteri bálba mennek és milyen jó lesz. Úgy mennék én is de nem lehet. Hogyan tegyem magam túl rajta?

Figyelt kérdés

20-as éveink végén 30-as elején járó pár vagyunk. 2010-ben voltunk utoljára házon kívül. 3 éves lesz a gyermekünk és sehova nem mehetünk. Mert nem tudom kire hagyna. Anyósom, apósom, anyukám nagyon régen meghaltak. Apu pedig fél órát sem bír ki a gyerekkel.

Olyan irigy vagyok. Ángyim 40-es nő, de állandóan báloznak a férjével. Pedig neki is a legkisebb gyerek 3 éves. Barátnőmék is mennek, nekik egy 2 éves és egy 4 hónapos gyermekük van. De ott az anyja, a testvére (aki nem mozdul ki) és a nagyanyja is aki vigyázz a gyermekeire.

Az én gyermekem nem volt tőlem még távol egy óránál tovább. És ez így nagyon nehéz. De mégis mit tehetnék? (Költői kérdés.)

2013. dec. 22. 20:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Azért nézz csak egy kicsit körbe.Épp pár perce írtam ehhez a kérdéshez: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Egyöntetű válaszok születtek,miszerint nem mennek sehova Szilveszterkor.Eddig 16-an írtak oda.

De az meg valóban nem segít a helyzeteden,hogy azt nézed mit csinálnak a többiek.Tudod "SEGÍTS MAGADON..."!

Plusz az ütött még szemet,hogy az Ánygid gyerekére ki vigyáz,aki szintén 3 éves?Szóval csak van rokonod is azért,akire rá lehetne bízni,másrészt meg tényleg nem ártott volna már próbát tenni a bébiszitterre sem.

Én tehát több lehetőséget is látnék.Na meg mi ez a hozzáállás,hogy úgysem jönne el senki!?De ha ez van,akkor meg örülj,hogy együtt vagytok otthon Szilveszterkor! Mert ennek is van ám nagyon jó oldala,csak meg kéne látni azt! B.U.É.K.

2013. dec. 31. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!