Mindenkitől azt hallom hogy szilveszteri bálba mennek és milyen jó lesz. Úgy mennék én is de nem lehet. Hogyan tegyem magam túl rajta?
20-as éveink végén 30-as elején járó pár vagyunk. 2010-ben voltunk utoljára házon kívül. 3 éves lesz a gyermekünk és sehova nem mehetünk. Mert nem tudom kire hagyna. Anyósom, apósom, anyukám nagyon régen meghaltak. Apu pedig fél órát sem bír ki a gyerekkel.
Olyan irigy vagyok. Ángyim 40-es nő, de állandóan báloznak a férjével. Pedig neki is a legkisebb gyerek 3 éves. Barátnőmék is mennek, nekik egy 2 éves és egy 4 hónapos gyermekük van. De ott az anyja, a testvére (aki nem mozdul ki) és a nagyanyja is aki vigyázz a gyermekeire.
Az én gyermekem nem volt tőlem még távol egy óránál tovább. És ez így nagyon nehéz. De mégis mit tehetnék? (Költői kérdés.)
Azért nézz csak egy kicsit körbe.Épp pár perce írtam ehhez a kérdéshez: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Egyöntetű válaszok születtek,miszerint nem mennek sehova Szilveszterkor.Eddig 16-an írtak oda.
De az meg valóban nem segít a helyzeteden,hogy azt nézed mit csinálnak a többiek.Tudod "SEGÍTS MAGADON..."!
Plusz az ütött még szemet,hogy az Ánygid gyerekére ki vigyáz,aki szintén 3 éves?Szóval csak van rokonod is azért,akire rá lehetne bízni,másrészt meg tényleg nem ártott volna már próbát tenni a bébiszitterre sem.
Én tehát több lehetőséget is látnék.Na meg mi ez a hozzáállás,hogy úgysem jönne el senki!?De ha ez van,akkor meg örülj,hogy együtt vagytok otthon Szilveszterkor! Mert ennek is van ám nagyon jó oldala,csak meg kéne látni azt! B.U.É.K.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!