Miért olvassák az üzeneteimet?
Figyelt kérdés
A szüleim folyton elolvassák a facebook-os üzeneteimet..
Nemtudom hogy mar atirtam a jelszot minden le van kodolva kileptettem minden eszközt és így is és számon kérnek hogy ezt miért kellet elmondani meg hogy ez ki az stb..
Szerintem semmi joguk nincs ehhez.
Mit tudok csinálni ezzel?
2013. dec. 15. 14:59
1/7 anonim válasza:
Leülnék velük beszélgetni,hogy miért van szükségük erre, és hogy téged ez bánt hogy nem hagynak neked egy kis intim szférát.
A másik meg hogy gondold át hogy van e rá okuk, hogy esetleg ebben te is hibás vagy e, hogy csináltál e már vmi rosszat stb...
2/7 anonim válasza:
Attól függ hány éves vagy
ha 14 alatti
akkor jogos ha nézik, mai világba megvanak hülyülve és aggódnak, hogy olyat csinálsz amit nem kéne.
3/7 A kérdező kommentje:
16 vagyok
2013. dec. 15. 15:26
4/7 anonim válasza:
Ha nyíltan írogatsz, azt elolvassa bárki, aki ismerősöd.Privát üzikbe nem tudnak elvileg belátni. Az idővonaladat is tedd kevésbé nyílttá.
5/7 A kérdező kommentje:
De maga privát üzeneteket olvasták el és nemtudom hogy...
Eleve le vagyok rejtve.
2013. dec. 15. 15:30
6/7 anonim válasza:
lehet tudják as jelszód. lehet kémprogram van a gépen, bármit csinálsz, mindent tudnak. így ha jelszót változtatsz azt is tudni fogják. mindent amit azon a gépen csinálsz.
7/7 anonim válasza:
Nem tudom most mennyire működik, régebben meguntam a nem működést és kikapcsoltam. Ritkán jött meg az SMS, nem tudtam belépni, miközben a Google hasonló megoldása tökéletesen működik a mai napig. Van kettős ellenőrzés vagy hasonló nevű funkció. A lényege, hiába tudják a jelszót, kell még egy számsor is a belépéshez, ezt a telefondra kapod meg SMS-ben. De ha valami van a gépen ami begyűjti a leütéseket, akkor ez sem segít. Be sem kell lépniük, hogy elolvássák amit írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!