Az anyám alkoholista! Mit tegyek? 13/L
Figyelt kérdés
Ma részegen vezetett haza!!! de már kb 2 éve folyton vele kell lennem, mert különben iszik! Nagyon utálom, elegem van, de nem tudok elmenni sehova! Mindig figyelni kell rá, és volt, mikor öngyilkos akartam lenni! Mit csináljak??? HELP! Kérlek!2013. dec. 14. 23:33
11/15 A kérdező kommentje:
:P
2013. dec. 15. 20:05
12/15 anonim válasza:
van pl ilyen, hogy arany jános program, jelentkezz olyan suliba, ott kapsz kolit, normális oktatást, kaját, és nem kell otthon lenned.
egyébként meg vannak ingyen hívható lelkisegély vonalak.
és szerintem keress fel egy állami pszichológust, ingyen van, és sokat segíthet, ha át tudod beszélni valakivel. mi itt nem fogunk tudni jelentősen segíteni.
DE még lehet normális életed, lehetsz boldog, bár kicsit korábban kell felelősséggel tartoznod magadért, mint az átlagnak. Kemény lesz, de mindenkinek meg van a maga keresztje.
Ha kell egy kis lelki támogatás, írj nyugodtan privit.
13/15 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen :) Mindenképp
2013. dec. 16. 17:39
14/15 anonim válasza:
Gondolom néha szokott józan lenni! Na ilyenkor kérd meg rá, de csak finoman, mert ha nagyon könyörögsz, akkor azt fogja mondani, h miattam szenved a gyerek.. és berúg megint. Vagy szólj az ofődnek.
15/15 anonim válasza:
Ugyanez van nálam is. 15 vagyok az anyám egy alkoholista és azért cdúfolnak a suliban is. Alacsonyabb vagyok mint a többi és ő is tönkretette az én életemet. Én ilyenkor kiszoktam menni egy sétára és máris felszabadultabbnak érzem magam. Tenni nem tudok semmit sem. Amikor megszülettem elváltak apámmal és külföldön van. Nem ismerem tehát nem tudok beszélni vele. Éss.... Egyszerűen nekem is elegem van. :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!