Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, hogy felfogják...

Mit csináljak, hogy felfogják nem vagyok már gyerek?

Figyelt kérdés
Főleg anyum akaszt ki, hogy turkál a dolgaim között, mindent tudni akar mindig, kopogás nélkül bejönnek a szobámba, meg anyum a fürdöszobába.. stb Egyszer már mondtam nekik annál jobban csinálják. Még tanulok igy nem tudok elköltözni. Már tiszta idegbeteg vagyok miattuk. L/20

2013. dec. 14. 17:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Beszélj velük normálisan ne úgy,mint egy hisztis kislány.És szereljél fel zárat.
2013. dec. 14. 19:03
 12/12 Kata-Kata válasza:
Kérdezd meg mi okot adtál arra, hogy ne bízzanak meg benned? Ha semmit akkor mért nem kérdez valamit, ha tudni szeretne. Mond el te szereted őket, de előbb utóbb te is elmész, ha nem értik meg felnőttél szükséged van magánéletre, és területre, ami a te szobád.
2013. dec. 15. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!