Mit csináljak az anyósommal?
Figyelt kérdés
Gond van az anyósommal, egész addig jól kijöttünk, amíg nem lettem terhes.Van egy két hónapos kislányunk és havi egyszer szeretném a nagyszülőkre bízni, szerintem ez így van jól, de az anyósomnak nem szeretem oda adni. Tesz rá magasról, hogy mit mondok és ész nélkül cselekszik. Most pl azzal húzta ki a gyufát, hogy oda adtam neki egy délutánra a picit, mert el voltam maradva a házimunkával és a párommal is szerettünk volna együtt lenni. Mondtam neki, hogy 3 óránként szoktam adni a picinek enni, mert így is hasfájós, erre ő 1,5 óránként etette a picit és egész éjjel szenvedtünk a hasa miatt. De ha mondom neki, hogy nem így kéne, akkor azzal dobálózik, hogy már 3 gyereket felnevelt, ne én mondjam meg neki, hogy hogy kéne csinálni a dolgokat, és egy hónapig nem áll szóba a párommal. Ti mit tennétek?2013. szept. 24. 14:11
1/12 anonim válasza:
Többet nem kérném meg, hogy vigyázzon rá. Lesz ez még rosszabb is.
2/12 anonim válasza:
Semmit, ne hagyd ott nála a gyereket, ilyen egyszerű.
3/12 anonim válasza:
Vigyázz te a gyerekedre és akkor nincs ilyen probléma.
4/12 anonim válasza:
Megmondanám, hogy lehet, hogy felnevelt 3 gyereket, de most te vagy soron, és a saját gyerekedet te ismered jobban, jobban tudod, mire van szüksége, mitől van rosszul, mitől fáj a hasa..stb. és ha ezt nem tartja tiszteletben, akkor többet nem vigyázhat rá. Ha megsértődik, hát megsértődik.
6/12 anonim válasza:
Nem bíznám rá többet, legalábbis addig nem amíg ilyen kicsi.
7/12 anonim válasza:
Add akkor anyádnak. Nekem másfél éves a fiam, de eddig nem tudtam rábízni senkire sem, lassan kihalok a fáradtságtól. Főleg hogy nem akar aludni, vagy ha alszik akkor is felébred éjjel és eszik...
Szóval vagy bízd anyádra, vagy valami dadát keríts. Vagy oldjátok meg otthon, mint mi.
8/12 anonim válasza:
Fizetett bébiszitter. Az tutira azt csinálja, amit kérsz, és nincs belőle konfliktus. Vagy a te anyukád, ha ő mindent úgy csinál, ahogy te kéred.
9/12 anonim válasza:
"A válaszíró 79%-ban
hasznos válaszokat ad.
# 7/8
ma 14:58"
Az "anyádnak" kijelentés gusztustalan és nem túl igényes kifejezés!
Kérdezőnek : Valóban az lenne a legjobb megoldás ha nem lenne a kisbaba Vele. Esetleg valamilyen barát, rokon akinek van néha ideje?
10/12 anonim válasza:
Sajnos az anyós régi beidegződésén nem lehet változtatni, ezért egyértelmű, hogy a gyereken nem vinném oda csak ha én vagy a párom is jelen van. Kizárólag akkor, ha tényleg nincs más lehetőség, mert gondolom nagyon-nagyon ritkán 1-1 alkalomból még nem lehet baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!