Mit gondoltok? Elszokjek holnap?
15 eves lany vagyok. Elegem van abbol, hogy mindig en vagyok az akit sehova nem engednek a szulei!!! En nem akarok szorakozohelyekre menni meg semmi csak be a varosba ugy, hogy legkesobb 10re hazaerek, mellesleg a tarsasagunkbol egy fiu es ket lany itt lakik a kornyeken, ugyan itt szallnak le a buszrol ahol en es a megallobol 2 perc hazasetalni. Hazibuliba egyszer voltam, akkor is azt mondtam, hogy baratnomnel alszok, mert nem engedtek volna el. Es egy kortyot nem ittam!! Nem hemperegtem fiukkal! DE nagyon jol ereztem magam!
Na es ma leultem szepen megbeszelni anyaekkal erre gunyolodnak es rohognek rajtam. Meg csak komolyan se veszik, hogy szeretnek elmenni. Csak akkor fogjak megerteni ha elszokok. Szerintetek elmenjek?
Semmiképp ne szökj el.Az sem szép,ha egy szülő kineveti a gyerekét.Csinálj otthon valami programot.Jelentsd be,hogy szeretnéd meghívni pár barátod,csinálsz néhány szendvicset,és beszélgettek,társasjátékoztok amíg jólesik.
Sokan örülnének,ha lenne honnan elszökniük.
Kitartás!Csinálj Te bulit!Ha erre is nem a válasz,akkor van más ötletem is.
azzal, hogy elszöksz csak annyit érnél el, hogy addig és annyit sem mehetnél el, mint eddig.
nem bíznánk meg benned, nemhogy komolyabban vennének, hanem még gyerekebbnek.
Az elszökés nagyon gyerekes dolog.
Jelen helyzetben fokozatosan egyre többet fognak megengedni, viszont ha most elszöksz, azt évek múlva is emlegetni fogják, és nem nevetgélve, hanem úgy, hogy "ide sem, meg oda sem mehetsz, mert akkor oda is menni fogsz, ahova mi nem engedünk, akkor inkább sehova"
Elszökésnek semmi értelme nem lenne, mit kezdenél magaddal 15 évesen? Gondolom tanulsz még.
Féltenek téged azért nem engednek el!
Én elhiszem neked, hogy nem ittál és nem "hemperegtél" fiúkkal, de a szüleid féltenek.
Talán ha megkérnéd édesanyádat, hogy gúnyolódás helyett beszéljétek meg a dolgokat és kompromisszumot kötni egymással lehetséges, hogy beválna.
Elszökésnek nem lenne nagy értelme!
Sok sikert!
Én semmiképpen nem szöknék el!
1. meg kell értened, hogy szüleid féltenek és csak a javadat akarják, annyi tragikus éjszakai történetet hallani mostanában, nem véletlen a féltésük.
2. Ha elszöksz utána olyan feszültség és bizalomhiány lesz köztetek, hogy abba bolondulsz bele!
3. Bizalmat csak egyszer lehet elveszíteni, utána már nincs mit! Ha elszöksz soha nem fognak benned bízni!
Bírj ki még egy pár évet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!