Mit gondoltok az Auróra névről?
Sajnos -bár a jelentése szép - de olyan cirkálós lett egy idő óta.
Szomorú, hogy a legtöbb embernek a cirkáló jut az eszébe róla... bár gondolom ez generációs átok, az idősebb, max. középkorú embereknek ugrik ez be. Én például egyáltalán nem egy hajóra asszociálok, hanem a hajnalra, a sarki fényre, esetleg Csipkerózsikára, ha nagyon bele akarok magyarázni még valamit. Szerintem nagyon különleges, egyedi, szép név, az olyanok mellett biztosan, mint a Lüszeszita meg Dzsennifer, meg Szimonetta. Ha erre a névre azt mondjátok, hogy ronda, akkor az előbb említettek milyenek...?
Szóval szerintem szép, én is el fogok rajta gondolkodni (7 hetes kismama vagyok:) ), de persze nálatok együtt döntsetek, egyezzetek meg valami köztes névben, esetleg adjátok másodiknak.
hááát nekem meg Ők jutnak eszembe róla :)
http://www.youtube.com/watch?v=v8uAMPwV8HY
Ha a párodnak nem tetszik tényleg lehetne olyan megoldás, hogy 2. névként adod neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!