Romlik a viszonyom az anyámmal, mert felnövök. Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
A probléma az, hogy úgy néz ki, ő ezt nem akarja elfogadni, hogy már nem vagyok kisfiú. Én persze ettől ugyanúgy szeretem, semmi sem változna, ha nem csinálná ezt. Már szinte minen mondatába belecsempész valami utalást, általában hogy nem vagyok otthon, vagy nem szeretem. Ez ilyen érzelmi manipuláció. Gyakran mondogatja, hogy én mindig a kisfia leszek, meg ő szült meg. Erre meg csak mérges leszek, mert NYILVÁN, nem tudom minek kell ezt mindig kiemelni, ilyen alapvető dolgot, vagyis tudom, mert ez is manipulálás. A másik ami mostanában kezd zavarni még a megszólítása "anyuci". Így nőttem fel. Négy fal közt még oké, de mások előtt meg ha kimonom hogy "anya" az furán hangzik, mert sosem hívtam annak. Az "anyum"-at használtam még, de ha belegondolok, a barátnőmet sem így hívom, hogy a keresztneve mögé rakok egy ilyen birtokló jelzőt.2013. nov. 13. 19:43
1/3 anonim válasza:
Én, ha nincs ott édesanyámnak hívom, az eléggé formális.
Nekem már az anyukám volt cikinek, mintha anyuci pici gyereke lennék.
Ez sajnos így van, főleg a fiús anyáknál, hogy nehezen engednek el. Teljesen majd akkor fog, ha külön éltek.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát már szinte külön élünk. Elég ritkán járok haza, havonta egyszer kb. 1 hétvégére.
2013. nov. 13. 19:58
3/3 anonim válasza:
Hát akkor meg nem mindegy? Azt hittem, hogy bemegy a szobádba, és mondja. Akkor megérteném a problémád, így nem. Engedd el a füled mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!