Mit gondoltok? Elszokjek holnap?
15 eves lany vagyok. Elegem van abbol, hogy mindig en vagyok az akit sehova nem engednek a szulei!!! En nem akarok szorakozohelyekre menni meg semmi csak be a varosba ugy, hogy legkesobb 10re hazaerek, mellesleg a tarsasagunkbol egy fiu es ket lany itt lakik a kornyeken, ugyan itt szallnak le a buszrol ahol en es a megallobol 2 perc hazasetalni. Hazibuliba egyszer voltam, akkor is azt mondtam, hogy baratnomnel alszok, mert nem engedtek volna el. Es egy kortyot nem ittam!! Nem hemperegtem fiukkal! DE nagyon jol ereztem magam!
Na es ma leultem szepen megbeszelni anyaekkal erre gunyolodnak es rohognek rajtam. Meg csak komolyan se veszik, hogy szeretnek elmenni. Csak akkor fogjak megerteni ha elszokok. Szerintetek elmenjek?
Elszökhetsz, de akkor jó esélyed van pár hét szobafogságra.
Légy türelmes. Nemsokára el fognak engedni, azt a kis időt meg kibírod :)
Féltenek, ez érthető :) Egy szülő jobban szereti, ha otthon vagy a gyereke éjszaka.
Emlékszem amikor 15 éves volt a barátnőm, őt is nagyon komolyan fogták. Persze velem néha elengedték tovább is, volt hogy 11 vagy éjfélre vittem haza. Ellenben nyugodtak voltak, tudták, hogy jó kezekben vagy, vigyázok rá :)
Majd idővel ez nálad is változni fog
Ne szökj el!
Az igazat megvallva kiröhöghetnek. 15 éves vagy. Az még bőven gyerek. Egyszer voltál házibuliba és nem ittál, vagy hemperegtél? Ha már múlt időbe írtad akkor hány éves voltál?
Most vagytok abba a korba, amikor azt hiszitek, hogy nektek élni kell (és tudjátok is, hogyan kell!), csak a számlát nem ti akarjátok kifizetni. Ez lehet, hogy nevetséges, de így van, ha tetszik hanem. Én 20 évesen az egyetem padjait koptatom. A szüleim támogatnak, bár felajánlottam, hogy dolgozok mellette, de mondták, hogy hagyjam ezt rájuk. De ennek az az ára (bár ezt sosem mondták ki), hogy ők a főnökök, nem én. El is fogadtam.
Megpróbálhatsz komolyan beszélni velük. De egy kamaszt senki sem vesz komolyan. Pláne ebben a világban. De most komolyan mi lett a mai tizenéves korosztállyal?
Még egy valami. Meg merem kockáztatni, hogy ha vannak testvéreid akkor te vagy a legidősebb. Talált?
ja hát nagyon sokat javítasz majd a helyzeteden hogy ha elszöksz.
Örülj neki, hogy törődnek veled. Ha szigorúak ha nem. Már azt a három évet kibírod, hogy kicsit nagyobb teret engedjenek neked. Ha akkor is ez lesz akkor meg mész amerre látsz.
Meg amúgy is kislány vagy még nem kell járnod sehová, tanulj. Pláne nem kell este tízre hazaérned. Én 15évesen este 6után biztos hogy nem maradtam kint. Egyszer megmondták én ahhoz tartottam magam, pedig én még csak nem is mondhatom, hogy megbüntettek volna, mert nem olyan fajták a szüleim. Ez a hozzáállásodtól függ.
Meg az, hogy sehova nem engednek a szüleid, az ez? Gondolom átmehetsz fényes nappal a barátaidhoz ők is hozzád. Azt várod anyukádéktól , hogy egy kislányt engedjenek ki sötétben? Még ha kisváros, akkor sem lehet tudni mi történhet. Nem vagy bezárva. Gondolkodj picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!