Mit tegyek a 16éves kezelhetetlen lányommal?
Figyelt kérdés
Segítsetek! 16éves lányom egyre rosszab és rosszab társaságba keveredik. Nem tudok neki parancsolni. Beszélgetni képtelenség vele.Az apja 5 éve külföldön dolgozik.Elismerem nem volt egy gyönyörű gyerekkora de én mindig igyekeztem neki a legjobbat adni. Az apja sokáig zaklatott és vert engem sokszor a gyerek előtt de nem tudtam ezellen semmitt sem tenni a rendőrségre nem mertem fordulni.12 éves korában kezdődött ez az élet mikor az apukája kiment külföldre. Megismerkedett egy társasággal ahol mindennapos volt a kábítószer az alkohol és cigi használata. Elszökött ittholról felszökött Pestre az egyik ismerőséhez és még sorolhatnám. Mindennap iszik és bulizik az iskolát semmibe veszi. Nagyon sokszor hoztam már haza a rendőrségről. Volt már bent 12-24 illetve 78órát is. Különböző bűncselekmények miatt pl:csoportos garázdaság,verekedés,rongálás. Pártfogója van. Pszichologus sem tudott segiteni mert a kedves lányom nem volt egyetlen kérdésére sem hajlandó válaszolni. 2 szer került majdnem állami gondozásba a magatartása miatt. A kábítószerről leszokott mióta állapotos lett de sajnos az alkoholról nem.! A terhességéről az 5. hónapba szolt hogy ne tudjuk elvetetni de én tudom hogy a lányom nem lesz képes felnevelni a gyereket hiába eggyüt van még a gyerek édesapjával aki szintén nem egy minta ember.Mit tegyek vele?2013. dec. 9. 20:09
11/30 anonim válasza:
6., az állati elverés kevés, önmagában mindenképpen... Egy pár kijózanító pofon persze nem árt... de a veréstől a probléma nem oldódik meg... a gyerekkel foglalkozni kell, vagy nem kellett volna megszülni(tudom, mostmár késő)...
12/30 anonim válasza:
Ha állapotos, meg ne üsd,az amúgy se old meg semmit, csak a dühödet vezeti le...
13/30 anonim válasza:
"Én próbáltam. Csak tudjátok nem hallgatott rám."
Hát igen, TE nem tehetsz semmiről. Az a legfontosabb.
Esetleg ott kéne indítanod, hogy mit csesztél el, ha ezt sikerült felfognod/feldolgoznod, akkor mehet egy rohadt nehéz, rázós és hosszú út, hogy valamit próbálj javítani a dolgokon. Csak a baj az, hogy mintegy 10 éves késésben vagy már most is...
14/30 A kérdező kommentje:
Én elismerem hogy én is hibás vagyok ebbe a helyzetbe ami kialakult SŐT. De ezen már változtatni nem tudok. Egyszerűen nem szeretném végignézni ahogy a lányom a vesztébe rohan
2013. dec. 9. 20:24
15/30 anonim válasza:
Márpedig végig fogod nézni. Max. az unokáddal talán még tehetsz egy kis jót, ha őt felneveled a lányod helyett. (szabolcsiak vagytok?)
16/30 A kérdező kommentje:
Nem.! Hajdu Bihar
2013. dec. 9. 20:26
17/30 anonim válasza:
Az "itthol" -ról gondoltam. És most hol van a lányod? Pesten? Vagy otthon? MIért képtelenség vele beszélni? Meg se hallgat? Mikor fog szülni? (talán az anyaság változtat rajta).
18/30 anonim válasza:
elvono, és menj el te pszichológushoz, őt is küldd el. előbb utóbb válaszolni fog, ha nem is az első pár hónapban. ez a pszichológus dolga. ehhez ért. h megnyisson embereket. de lehet h a psichiáter is jó.
19/30 anonim válasza:
,,Én 1 állapotos lányt nem verek meg, akármit is csinált" nyenyenyenyenyeeee! A NAGY LÓFOGAT! Olyat letolsz az állkapcsára, hogy kipattanjon a helyéről! De a körmöd le ne törjön, mert világvége! -_-"
20/30 anonim válasza:
Drogozik és szerinted egészséges a magzat??? Elárulok neked valamit! Az a kisbaba elvonási tünetekkel fog küzdeni az első napokban, hetekben iszonyúan fog sírni szegénykém. Nézegess szépen olyan dok.filmeket ahol bemutatják hogy mi történik a drogos anyák újszülöttjeivel.
Hogy nem vetted észre 5 hónapig hogy terhes a lányod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!