Szerintetek a szülők miért hiszik azt, hogy a gyerekeik csicskák?
Figyelt kérdés
Én 14,apám 37 éves.Persze megértem ,hogy fát kell hordani,meg mit tudom én,de lány létemre kivánszorgok ,hogy jó segítek,azt még veszekszik velem.Anyám meg fél napot dolgozik(apám itthon dolgozik) azt én hiába szólok rá ,hogy "Ba*dki gyerek vagyok!".Neki mindig máskor gyerekek vagyunk,de ha kell valami akkor viselkedjünk felnőttként.Egyébként imádom őt,csak néha nagyon feszült a kapcsolatunk(néha,nem gyakran).Meg ,hogy csináld ezt,csináld azt.14 évesen bele fáradok ,hogy parancsolgatnak,pedig vár még egy pár év rám....Amúgy a felnőttek ahogy öregszenek úgy lesznek idegbetegek.Lehet ,hogy ez sértő ,de azok.Azt most jöhetnek nekem az öregemberek,-asszonyok ,hogy "bezzeg az én koromban".Már nem abban a korban élünk.Azért mert a mostani felnőtteket az anyjuk,apjuk csicskáztatta ,az nem azt jelenti ,hogy minket is lehet!Fuu!Anyám meg maga a csendélet,őt nem lehet felidegesíteni:D Legtöbbször apával veszekedek.De vagy ő fog belebetegedni vagy én....2013. dec. 9. 15:33
21/28 anonim válasza:
Jav: nem kényszer ellen, hanem kényszer nélkül.
22/28 Burton fan válasza:
Hát én veled egykorú vagyok,de ha az apád lennék már rég pofán cs.esztelek volna. Undorító a stílusod,gondolom nem sokan szeretnek.
23/28 A kérdező kommentje:
Nos,elolvastam pár kommentet...Őszintén én nem vagyok lusta,és már kaptam pár szájbavágást...Én is autószerelő leszek ,mint apám,tegnap este fél 12-ig voltam kint ,hogy szétszedjek egy 1.9-es diesel motort amiből egy másikat kell összeraknom. Dédöreganyámnak én szoktam fát pakolni (20 mázsát) míg apám összecsapkodja a fát.Én szeretek dolgozni és nem vagyok lusta,csak idegesít amikor parancsolgatnak,pont aznap amikor 3500 forintomat lenyúlták.8 éves korom óta apám mellett szerelek,11 éves korom óta versenyzek(a kettő király együtt:D)...Nah mindegy,a lényeg az ,hogy itt nagyon sok érdekes ember van...,köszönöm a véleményeket,viszont apám hív mennem kell összerakni a motort.További kellemes napot:D
2013. dec. 11. 08:17
24/28 A kérdező kommentje:
UI.:Egyébként már megbeszéltük,hogy ő nem azért ugráltat,mert neki az jól esik ,hanem azért ,hogy megtanuljak dolgozni.És valaki írta ,hogy amíg ő keresi a pénzt addig nekem kuss.Elmondom nektek ,hogy dolgozok annyit ,mint apám(persze iskolaidőn kívül).Ha hoznak 4 kocsit abból 2-őt én csinálok meg.Amúgy a kérdést mérgemben írtam amikor kint segítettem neki,és a féltengely elcsúszott,és rám ordibált,hogy miért nem tudom megtartani,aztán meg megkért ,hogy pakoljak vele fát.(az ismerettségi körből szinte mindenki autószerelő ezért 8 évesen azt mondtam ,hogy "na akkor én is az leszek":D,és mellékesen,nincs facebook-om,14 évesen a unokabátyjámnál voltam bulizni Hollandiában,a nővérem barátnőjénél és a tőlem három héttel fiatalabb unokaöcsémnél(de ez a 3 felejthetetlen volt:D)Inkább versenyezni járok ki:D( a 23 éves autószerelő barátommal) ennyi lenne a kerettörténet)Köszönöm azoknak akik egyet értenek velem,a többi meg csak mondja a magáét anélkül ,hogy tudna bármiről is:)
2013. dec. 11. 08:55
25/28 anonim válasza:
És most tapsoljunk meg ezekért az erényeidért, amiket felsoroltál, vagy mit vársz? :D
27/28 anonim válasza:
Mondja a magáét, mintha bármiről is tudna.
Hmm. Kedves kérdező! Akkor ezt miért nem írtad le a kérdésedben? Akkor nem születtek volna ilyen válaszok.
28/28 anonim válasza:
lám a kis 14 éves minden válaszadóba beleköt csak, hogy imponáljon a kérdezőnek.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!