Szülők, mi (k) voltak azok amiket bár a gyereketek szerette volna megkapni, de nem vettétek meg mert nem volt rá pénz?
Figyelt kérdés
Nem csak és nem kifejezetten a pici gyerekekre gondolok, hanem tini is.2013. dec. 5. 20:25
3/4 anonim válasza:
Ó hát a gyerekek egy csomó mindent szeretnének, amire nincs pénz, tehát ha ez csalódást okoz a gyereknek, én már nagyon sok csalódást okoztam neki. Azonban ebből sosem csináltam problémát, hiszen az élet nem úgy működik, hogy az ember feneke alá kerül minden.
Ha valamit szeretne, akkor gyűjtetek vele hozzá pénzt, karácsonykor húsvétkor, kamasz már.
No ilyenkor szokott kiderülni, hogy a saját kis pénzecskéjét nem akarja ekkora marhaságokra fordítani, mint egy számítógépes csodajáték, vagy ps2 stb. Inkább elkölti értelmes dologra.
Sok esetben ők is tudják, hogy igazán nem is szeretnék a kiszemelt kütyüt, csak másoknak van, így miért ne kellene, ha van aki megteremti nekik?
4/4 anonim válasza:
Szerintem vegyél nekik kecskét mert én is szeretnék eggyet de egy csödörszamár még jobb lenne majd ha meglesz akkor szojjjáááá tezsvirem okééss??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!