Mit tegyek apummal?

Figyelt kérdés

Édesapám megváltozott, a pénz megszállottja lett, anyukám két karácsonyt is kint volt Németországban szezon munkán, és most, hogy kiderült, jó indulatú méhdaganata van, azt mondta nem megy (mi is a testvéremmel ezt tanácsoltuk, meg örültünk, hogy együtt lesz a család karácsonykor). Erre apum úgy viselkedik, mint aki nem normális, duzzog meg ő sem ment munkába visszavágásként. Kérlek, ne ítéljétek el és ne mondjatok rosszat róla, mert mindezek ellenére szeretem és tudom, hogy jó ember, csak elcsúszott és nem tudom mit tehetnék és azt sem tudom tehetek-e valamit. Úgy érzem miatta esik szét a családunk. :(

Mit tehetnék? Úgy érzem normálisan beszélni se tudok vele, mintha meghibbant volna...

2013. nov. 28. 10:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem igazán értjük a kérdést. Anyád nem megy szezonmunkába mert rákos, apád meg cserébe nem megy dolgozni? Valami súlyos gond lehet a fejével. Erre mást nem lehet mondani.
2013. nov. 28. 12:05
 2/4 anonim ***** válasza:
apukád egy lusta tahó állat ez az igazság
2013. nov. 28. 21:08
 3/4 anonim ***** válasza:
akkor büntetésből én se megyek dolgozzni
2013. nov. 29. 18:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Gyerekes viselkedés.

Te gyerekeként nemhiszem ,hogy bármit is változtathatnál rajta...

2013. dec. 15. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!